Yardım Uzaktan PC kontrol programı önerisi

Cyanmore

80+
Reaksiyon skoru
7
Öncelikle Merhabalar,
Kusura bakmayın konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlışım olduysa affola.
Konuya gelecek olursak üniversite için şehir dışındayım. Annem ve babamda çalışıyor haliyle ev kardeşime kaldı. Kardeşim yaşı 11 durmasını bilmiyor vaktinin çoğunu pc başında geçirip derslerine hiç yaklaşmıyor.
Annem son çare olarak ethernet kablosunu saklayarak bir çözüm üretmeye çalışmış ama bizimki para biriktirip kablo almış :LOL:. Şimdi şifre koymak istemiyorum ödevi falan olduğu zaman bende derste olabilirim. Denk gelemeyiz bu yüzden dersinden olmasını istemem. Uzakta olduğum için bu bilgisayarı nasıl kontrol edebilirim HandyCafe tarzı bir program kursam önüne geçebilir miyim ya da nasıl bir çözüm önerebilirsiniz. Yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
Konuyu yanlış yere açmışsam kusura bakmayın nereye açacağımı bilemedim.

bıraz troll olucak ama boyle bır kardes 619 cekılmeden akıllanmaz bence .d

modem arayüzüne girerek internetin gün içerisinde belirli saatlerde hizmet vermesini sağlayabilirsin.

bıraz troll olucak ama boyle bır kardes 619 cekılmeden akıllanmaz bence .d
Zamanında 619 ebeveynlerim tarafından bana çok çekildi :D Bu yüzden çözüm olacağını sanmıyorum dediğim gibi yaşı daha küçük olduğu için neyin ne olduğunu pek çözemiyor

Hocam cocuk kilidi uygulaması koyun indirip pc icin varmi bilmiyorum ama ki kesin vardır oyun vsvs tarzı seylere koyabilirsiniz

Zamanında 619 ebeveynlerim tarafından bana çok çekildi :D Bu yüzden çözüm olacağını sanmıyorum dediğim gibi yaşı daha küçük olduğu için neyin ne olduğunu pek çözemiyor
buna yakılır .d

Çocuk kilidi uygulaması mantıklıymış teşekkür ederim memlekete gidince bir bakarım. Çoklu alıntılamayı beceremedim KEKW önemli olan modem değil zaten kabloyu annem zulaladığı için internet erişimi yok pcde ets tarzı singleplayer tarzı oyunlarıda oynuyor. Tamamen bunun önüne geçmem lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar pilis stop. No kawga :D

Zorla bilgisayarı bırakıp ödev yaptıramazsınız hele tehdit ederek asla bir çocuğu yenemezsiniz. @Alexa devamını getirir

Zorla bilgisayarı bırakıp ödev yaptıramazsınız hele tehdit ederek asla bir çocuğu yenemezsiniz. @Alexa devamını getirir
Amacım zorla bıraktırmak ya da tehdit etmek değil sadece erişimini bir nebze de olsa kısıtlmak örneğin internet kafelerdeki sistem gibi ben onay vermediğim sürece erişemesin tarzında. Biliyorum bir insanı yapmaması konusunda zorlarsanız uzaklaştırmaya çalışırsanız daha da yakınlaşacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,103
Üyeler
186,845
Son üye
sahibinden
Geri