Neler Yeni

Uzatma Kablosu Sorounum

CinGoZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Gökay CinGöZ
Merhaba Bilgisayarımın Olduğu Yere 1 Tane Uzatma Kablosu Yetmedi Elimde 1 Tane Akım Korumalı Dexter 5 li - 1 tane de Viko 3 Lü Açıp Kapatma Düğmesi Olan Prizlerden Var Hangisini İlk Takmam Daha Sağlıklı Olur Bilgisayar İçin Psu Kötü Olduğu Için Korkuyorum ( Shorkoon 650w 80+)

BeKo'O

80+ Silver
Prize ilk düğmeli olanı tak ordan uzat ama benim tavsiyem düğmeli olan açık kalsın hep mümkünse, çalışır durumda fiş varsa elektrik akımını kesmek özellikle bilgisayar için riskli olabilir(az da olsa). Ben her akşam pc'yi tamamen kapatırım psu düğmesini de kapatırım öyle fişi çekerim

CinGoZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Gökay CinGöZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Prize ilk düğmeli olanı tak ordan uzat ama benim tavsiyem düğmeli olan açık kalsın hep mümkünse, çalışır durumda fiş varsa elektrik akımını kesmek özellikle bilgisayar için riskli olabilir(az da olsa). Ben her akşam pc'yi tamamen kapatırım psu düğmesini de kapatırım öyle fişi çekerim
peki duğmeli olana akım korumalıyı taksam olası bi kesilmeyi v.s korur mu

BeKo'O

80+ Silver
hocam bilgisayar fişi için tek bir uzatma kablosu çekeceksen akım korumalı prize tak, yanlış değilsem akım korumalı olanlar yüksek voltaja karşı korur(düşük voltaja karşı korumaz). Ama çift uzatma kablosu çekeceksen ilk düğmeliyi prize tak, düğmeliye akım korumalıyı tak, ona da bilgisayar fişini tak. İnşallah yardımcı olabilmişimdir 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,243
Üyeler
165,952
Son üye
muhammedali06
Top Bottom