Neler Yeni

Uzay montaj için power switch

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
stox
Uzay montaj bir sistem topluyorum bu sisteme açılması için komut verebilmek için power buttona ihtiyacım var ve türkiyede baktığım zaman 600tl gibi saçma fiyatlara satılıyor bunun bir yolu yokmudur eski kasamdan falan sökemezmiyim veya uyguna bulamazmıyım

bunstep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Cemil Adlığ
Uzay sistemim için elektrikçilerden 20-30 liralık light switch aldım, buton kapağını söküp süper plasik kullanarak şekilli bir buton yapıp boyamıştım. buton kapağı tamamen görsellik amaçlı tabii. Alacağın butonun light switch olması önemli. Power led kısmına dişi jumper kablolar kullanarak bağlayabilirsin.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
VeV
Uzay montaj bir sistem topluyorum bu sisteme açılması için komut verebilmek için power buttona ihtiyacım var ve türkiyede baktığım zaman 600tl gibi saçma fiyatlara satılıyor bunun bir yolu yokmudur eski kasamdan falan sökemezmiyim veya uyguna bulamazmıyım
hepsiburadada 2 tanesi 100 lira falan gibi bir rakamdı bende yeni almıştım. Bakıp link atayım.
Ben 2 ay önce 90 liraya almışım şu ürünü

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
stox
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzay sistemim için elektrikçilerden 20-30 liralık light switch aldım, buton kapağını söküp süper plasik kullanarak şekilli bir buton yapıp boyamıştım. buton kapağı tamamen görsellik amaçlı tabii. Alacağın butonun light switch olması önemli. Power led kısmına dişi jumper kablolar kullanarak bağlayabilirsin.
hocam o çok uğraştırır beni o kadar vaktim yok ki

bunstep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Cemil Adlığ
hocam o çok uğraştırır beni o kadar vaktim yok ki
İki dakikada halledersin. Jumper kabloları butona bağla dişi kısmını da anakarttaki Power SW pinlerine bağla. Görsellik istersen uygun zamanın olunca dediğim şekilde bir buton kapağı yapabilirsin.

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
stox
hepsiburadada 2 tanesi 100 lira falan gibi bir rakamdı bende yeni almıştım. Bakıp link atayım.
çok iyi olur hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu benim işimi tamamen görürmü

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Bay fahare
Hurdacıya uğra 5, 10 TL'ye bulursun

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
stox
İki dakikada halledersin. Jumper kabloları butona bağla dişi kısmını da anakarttaki Power SW pinlerine bağla. Görsellik istersen uygun zamanın olunca dediğim şekilde bir buton kapağı yapabilirsin.
bir youtube videosu falan varmı örnek olarak

GlHarry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Erdem BELER
jumper kablo al, power switch al robotistan gibi yerlerden. işin görülür. ya da iletken bi cisim ile her seferinde power pinlerini birbirine değdir anakarttan sonuçta uzay montaj

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
VeV
çok iyi olur hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu benim işimi tamamen görürmü
görür yani benim görüyor basınca pc çalışıyor basit güzel ucuz :D

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Berk
temuda görüyorum 100tl civarında oluyor vergisi falan taş çatlasın 200 tutar
Bilgisayar Harici Masaüstü Anahtarı

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
tornavida ile kısa devre yap ne para vericen

GlHarry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Erdem BELER
1736412971090.png
Şöyle bir sistem işini görür, dişi-dişi jumper kablo al, birini anakarta diğerini de switche takarsın.

Top Bottom