Uzay montaj için power switch

stoxbtw

80+
Reaksiyon skoru
34
Uzay montaj bir sistem topluyorum bu sisteme açılması için komut verebilmek için power buttona ihtiyacım var ve türkiyede baktığım zaman 600tl gibi saçma fiyatlara satılıyor bunun bir yolu yokmudur eski kasamdan falan sökemezmiyim veya uyguna bulamazmıyım

Uzay sistemim için elektrikçilerden 20-30 liralık light switch aldım, buton kapağını söküp süper plasik kullanarak şekilli bir buton yapıp boyamıştım. buton kapağı tamamen görsellik amaçlı tabii. Alacağın butonun light switch olması önemli. Power led kısmına dişi jumper kablolar kullanarak bağlayabilirsin.

Uzay montaj bir sistem topluyorum bu sisteme açılması için komut verebilmek için power buttona ihtiyacım var ve türkiyede baktığım zaman 600tl gibi saçma fiyatlara satılıyor bunun bir yolu yokmudur eski kasamdan falan sökemezmiyim veya uyguna bulamazmıyım
hepsiburadada 2 tanesi 100 lira falan gibi bir rakamdı bende yeni almıştım. Bakıp link atayım.
Ben 2 ay önce 90 liraya almışım şu ürünü

Uzay sistemim için elektrikçilerden 20-30 liralık light switch aldım, buton kapağını söküp süper plasik kullanarak şekilli bir buton yapıp boyamıştım. buton kapağı tamamen görsellik amaçlı tabii. Alacağın butonun light switch olması önemli. Power led kısmına dişi jumper kablolar kullanarak bağlayabilirsin.
hocam o çok uğraştırır beni o kadar vaktim yok ki

hocam o çok uğraştırır beni o kadar vaktim yok ki
İki dakikada halledersin. Jumper kabloları butona bağla dişi kısmını da anakarttaki Power SW pinlerine bağla. Görsellik istersen uygun zamanın olunca dediğim şekilde bir buton kapağı yapabilirsin.

hepsiburadada 2 tanesi 100 lira falan gibi bir rakamdı bende yeni almıştım. Bakıp link atayım.
çok iyi olur hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu benim işimi tamamen görürmü

Hurdacıya uğra 5, 10 TL'ye bulursun

İki dakikada halledersin. Jumper kabloları butona bağla dişi kısmını da anakarttaki Power SW pinlerine bağla. Görsellik istersen uygun zamanın olunca dediğim şekilde bir buton kapağı yapabilirsin.
bir youtube videosu falan varmı örnek olarak

jumper kablo al, power switch al robotistan gibi yerlerden. işin görülür. ya da iletken bi cisim ile her seferinde power pinlerini birbirine değdir anakarttan sonuçta uzay montaj

çok iyi olur hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu benim işimi tamamen görürmü
görür yani benim görüyor basınca pc çalışıyor basit güzel ucuz :D

temuda görüyorum 100tl civarında oluyor vergisi falan taş çatlasın 200 tutar
Bilgisayar Harici Masaüstü Anahtarı

1736412971090.png
Şöyle bir sistem işini görür, dişi-dişi jumper kablo al, birini anakarta diğerini de switche takarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,389
Üyeler
186,880
Son üye
behalot
Geri