Neler Yeni

uzay montaj kullanmak sisteme zararlımı

xAeterna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Muaab Çapar
yeni toplama sistem aldım kasa anakarta değince (güç yokken) kısa devre yapıp anakartı bozuyor ve ram slotları çalışmıyor

2 defa başıma geldi şimdi 3. kez anakart geliyor değişimden şimdi uzay montaj şeklinde kullanacağım anakartın kutusu

üzerinde sistemi çalıştıracağım bir sıkıntı olur mu

(kasa trendyoldan dandikl bir kasa)

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Kasa toplama ve koruma görevi görür, kaplumbağa kabuğu gibi düşünebilirsiniz. Dış etkenlere karşı; Statik elektrik, darbe veya sıvı gibi şeylere savunmasız olacaktır. Eğer hasar almaz ve sıvı temas etmez diyorsanız kullanabilirsiniz ancak aşırı derecede tozlanacaktır. Kardeşiniz, evcil hayvanınız varsa veya masa başında bir şeyler yiyip içiyorsanız yapmanızı önermem, kasa almak en mantıklısı. Sorunun cevabı hayır fakat sana bağlı dediğim gibi.

xAeterna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Muaab Çapar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa toplama ve koruma görevi görür, kaplumbağa kabuğu gibi düşünebilirsiniz. Dış etkenlere karşı; Statik elektrik, darbe veya sıvı gibi şeylere savunmasız olacaktır. Eğer hasar almaz ve sıvı temas etmez diyorsanız kullanabilirsiniz ancak aşırı derecede tozlanacaktır. Kardeşiniz, evcil hayvanınız varsa veya masa başında bir şeyler yiyip içiyorsanız yapmanızı önermem, kasa almak en mantıklısı. Sorunun cevabı hayır fakat sana bağlı dediğim gibi.
masa büyük parçalar sağ tarafta kalıcak ben sol taraftayım içeceğim olsa bile sulkta kapaktan dökülmüyor yani bir sıkıntı olacağını sanmıyorum o konuda yinede dikkatli olurum tozlanma konusuna gelince her 2 haftada bi parçaları çıkarıp tozlarını alırsam bir sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum

ayrıca yardım ettiğin içinde teşekkür ederim :)

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
masa büyük parçalar sağ tarafta kalıcak ben sol taraftayım içeceğim olsa bile sulkta kapaktan dökülmüyor yani bir sıkıntı olacağını sanmıyorum o konuda yinede dikkatli olurum tozlanma konusuna gelince her 2 haftada bi parçaları çıkarıp tozlarını alırsam bir sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum

ayrıca yardım ettiğin içinde teşekkür ederim :)
Sıkıntı olmaz o zaman 🥰

Top Bottom