pardon farketmemisim moderator konuyu tasiyabilirmiYanlış konu yer
Yane ğenel olarak serinler ama ekran kartının bakım zamanı ğelmişuzay montajdan ziyade kasanın kapağını açmak ya da full mesh bir kasa kullanmak çok daha iyidir.
powerboost pb1882b kasam vardı, 6 tane fan ile buz gibi çalışıyordu önemli olan iyi bir hava akışı
bu yaz sıcaklarında sıcaklıkların 10-15 derece yüksek olması normal hava 30-35 derece
yeni fan almistim hazir sokmusken macunuda yeniliyim dedim actim icini temizledim macunu sonra macun surcektim icinde cok az kalmisti o yuzden az surebildim mx-4 alinca dereceler dusermi yoksa bu dereceler bu kart icin normalmi.Yane ğenel olarak serinler ama ekran kartının bakım zamanı ğelmiş
Kışın düşüş olur 4 5 derece tahlinilce kasan sıkışık olduğu için ekran kartın havayı atamıyortesekkur ederim suan kasayi yan yatirdim dik dururken ekran karti cok toz topluyordu seyden dolayi sordum ekran karti ile kasa arasinda max 3-4cm civarinda bir mesafe var ordan havayi alamaz diye dusunmustum islemci soguk zaten max 60 derece oluyor ekran karti ama 85 derecelere kadar cikiyor kisin dusermi bu derece? bide 1-2 hafta sonra mx-4 surecegim daha almadim alinca surecegim suanlik bu derecelerde kullanmam zarar birakirmi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeni fan almistim hazir sokmusken macunuda yeniliyim dedim actim icini temizledim macunu sonra macun surcektim icinde cok az kalmisti o yuzden az surebildim mx-4 alinca dereceler dusermi yoksa bu dereceler bu kart icin normalmi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide bosta 55-60 derece civarinda geziyor normalmidir
kasam dar baya butcem yetmedigi icin kasa alamadimKışın düşüş olur 4 5 derece tahlinilce kasan sıkışık olduğu için ekran kartın havayı atamıyor