abcd1234
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Bana da yaz atarlı bıcırık.Sansürlü diye de değiştirdim valla anlaşılmaz diye. İstersen özelden yazayım
Bana da yaz atarlı bıcırık.Sansürlü diye de değiştirdim valla anlaşılmaz diye. İstersen özelden yazayım
İkisi de kafasına göre trollemişler konuyu, bunun söyledikleri daha irite edici olduğundan tepki verdim tabii.Şuradan sonra seni ciddiye almamak lazım cidden
şu konuyu bile kavgaya dönüştürmüşsün
Duyarlı olmak deniyor senin zıplama dediğin şeye, birisi müdahale etmezse büyüyeceği aşikar, forumda üyelerin birbirine saygılı olması gerekiyor, yoksa ceza alınır ve bu olması gereken.Banlayacak varsa buyursun banlasın. Benden önce banlanması gereken bir sürü insan var forumda dostum. Durduk yere sen ne zıplıyorsun konuya?
Örneğin aynı şekilde bunu da raporladım.Bana da yaz atarlı bıcırık.
İkisi de kafasına göre trollemişler konuyu, bunun söyledikleri daha irite edici olduğundan tepki verdim tabii.
Kardeşim ben zaten konuya güzel cevaplar yazdım. Uzun zamandırda forumda bulunuyorum. Son zamanlarda çok fazla troll hesap görüyorum ve güzel konuştuğum halde boş yapan olursa bende yazarım bişeyler.Duyarlı olmak deniyor senin zıplama dediğin şeye, birisi müdahale etmezse büyüyeceği aşikar, forumda üyelerin birbirine saygılı olması gerekiyor, yoksa ceza alınır ve bu olması gereken.
Allah seni ne yapmasınAk47 adamdır uzi beş para etmez
Son albümdeki Outro ve Favela şarkısını unuttumDua güzeldi ama ben o şarkıyı Güneş'e yazarım.
Siz Sevmeyin,Paranoya,Serseriler ve 2020'nin ilk yarısında çıkan Türkiyenin en iyi stüdyo işi olan Düş Yakamdan var o şarkı da Segah'a yazar bence.
Son albümden ben sadece Genenin İçine Gir'i beğendim.
Sen uğrar mıydın buraya BobLee?Bana da yaz atarlı bıcırık.
Krvn şarkısı iyi değil gene ama arabada vs. güzel gidebiliyor nedense.Uzi'yi daha önce feat'lerin içinde dinleyip pek beğenmemiştim.
Ön yargılı olduğum için solo parçalarının hiçbirini dinlemedim.
Spotify'da tesadüfen Makina'yı dinledim ve çok beğendim.
Bundan daha iyi şarkısı var mı tavsiye edeceğiniz?