garip gelecek ama bokunu çıkarmış mentolü şekerler var bokunu çıkarmış diyorum çünkü gerçekten mentolden acılaşmış şekerler var o şekerlerden 1 paket alıyorsun ama bak sakız değil şeker sonra ağzında eriterek yolda gidiyorsun bu sayede sana çöp de koklatsalar sen ohh diyorsun araba da seni tutmaz bu sayede hep böyle yaparımMerhaba. Temmuz ayında Antalyaya 15 17 saat süren bir otobüs yolculuğu yapacağım. Maalesef beni araba tutuyor sizce mide bulantısını engellemek için ne yapmalıyım? Veya reçetesiz satılan uyku ilacı tarzı bir şey var mıdır?
Hangi şeker olduğunu söyleyebilir misin?garip gelecek ama bokunu çıkarmış mentolü şekerler var bokunu çıkarmış diyorum çünkü gerçekten mentolden acılaşmış şekerler var o şekerlerden 1 paket alıyorsun ama bak sakız değil şeker sonra ağzında eriterek yolda gidiyorsun bu sayede sana çöp de koklatsalar sen ohh diyorsun araba da seni tutmaz bu sayede hep böyle yaparım
her miğden bulandığında 1 tane daha al gene çiğnemeden dilinde eriterek yegarip gelecek ama bokunu çıkarmış mentolü şekerler var bokunu çıkarmış diyorum çünkü gerçekten mentolden acılaşmış şekerler var o şekerlerden 1 paket alıyorsun ama bak sakız değil şeker sonra ağzında eriterek yolda gidiyorsun bu sayede sana çöp de koklatsalar sen ohh diyorsun araba da seni tutmaz bu sayede hep böyle yaparım
dur atayımHangi şeker olduğunu söyleyebilir misin?
eğer bulursan bundanHangi şeker olduğunu söyleyebilir misin?
Tamamdır teşekkür ederim.her miğden bulandığında 1 tane daha al gene çiğnemeden dilinde eriterek ye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dur atayım
eğer bulursan bundan Alıntıyı görüntüle al bulamazsan da bu extra yazandan al extra yazsın ama üstünde yoksa extra olmayanı çok kötü https://www.hepsiburada.com/kent-olips-stick-extra-mentol-28gr-24-lu-kutu-pm-HB000006NJKP diyeceğim de üstte attığım köydeki a 101 de bile vardı
bir şey değilTamamdır teşekkür ederim.
ve son olarak uyku hapı ilacı falan alma araba hapı derler bide ondan da alma uyku ilacı extra bulandırıyo uyuyamıyosun ve miden bulanıyo gidene kadar ben 1 kere denedim gezmeye giderken gittiğim yerde uyudum uyku ilacı rahat yatakta yatmak için tasarlandığı için miden de salanıyo giderken uyumak imkansızTamamdır teşekkür ederim.
Merhaba. Temmuz ayında Antalyaya 15 17 saat süren bir otobüs yolculuğu yapacağım. Maalesef beni araba tutuyor sizce mide bulantısını engellemek için ne yapmalıyım? Veya reçetesiz satılan uyku ilacı tarzı bir şey var mıdır?
wifi felan varsa otobüste aç takıl aklına bile gelmez. 4 saatte bir mola veriyorlar bir hava alırsın.
hocam ikinizde sanırım biz gibi değilsiniz en azından ben ben otobüste telefon oynarsam midem daha çok bulanıyor ve hap ta içersem bulanıyor asıl dediğim dışında bişey almaması lazım benceHocam miğde bulantısı ilacı var onu kullanabilirsiniz eczanelerde satılıyor diye biliyorum kendim normalde 2-3 saatlik yolculuğu bile çekemiyordum ilacı kullandım ve 24 saat yol gittim hiç miğde bulantısı ya da herhangi bir problem yaşamadım tavsiye ederim
Çiğ kuru fasulye de işe yarıyor çubuk kraker vs.hocam ikinizde sanırım biz gibi değilsiniz en azından ben ben otobüste telefon oynarsam midem daha çok bulanıyor ve hap ta içersem bulanıyor asıl dediğim dışında bişey almaması lazım bence
iç organların nası zarar görmedibabam bana b,r kaşık benzin içiriyordu
kanka bu mentosun işe yarayacağını sanmıyorum okula giderken ikişer tane atıyorum abartılacak bir şeyi yokher miğden bulandığında 1 tane daha al gene çiğnemeden dilinde eriterek ye
dur atayım
eğer bulursan bundan Alıntıyı görüntüle al bulamazsan da bu extra yazandan al extra yazsın ama üstünde yoksa extra olmayanı çok kötü https://www.hepsiburada.com/kent-olips-stick-extra-mentol-28gr-24-lu-kutu-pm-HB000006NJKP diyeceğim de üstte attığım köydeki a 101 de bile vardı