Neler Yeni

Uzun saç çok mu dökülür?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
Benim saçım dağınık olmuyor bir türlü nasıl yapıyorsun :D
Dümdüz bi' saçın varsa olmaz da. Fön çekmiyorum ben, kuruturken dağılıyor sonra kafamı sallıyorum sağa sola şekilleniyor. Biraz da elle düzeltmece. Günlük bi' saça dönüyor.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,923
İsim
Mert Can Ergün
Arkadaşlar sacim biraz uzun ve sanki kisayken az dökülüyor gibi geliyordu. Acaba uzun olduğu için mi dökülüyor yada uzun olduğu için mi göze çarpıyor sizce kestirmelimiyim?
Benim saçlarımda uzun olurken dökülüyor acaba demir eksikliği mi var

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
Dümdüz bi' saçın varsa olmaz da. Fön çekmiyorum ben, kuruturken dağılıyor sonra kafamı sallıyorum sağa sola şekilleniyor. Biraz da elle düzeltmece. Günlük bi' saça dönüyor.
saç şekli önemli ya baya fark ediyor :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

serwintes

80+ Gold
1672952073111.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka ben bi ara böyle yapıyordum baya iyiydi hiç ekstra bir şey de kullanmıyordum

soner34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Soner Şengül
uzun saç evet dökülmeyi hızlandırır ben kendimi bildim bileli kısa saç tutuyorum. hem dökülmeyi önlüyor hemde bakımı kolay.

serwintes

80+ Gold
Reis nasıl yapiyon bunu ya benim saç dümdüz anca kalkıyor inmiyorda :D
kanka saçını kurutma hafif kurula havluyla dağıta dağıta sonra elinle al kaldır sağa sola doğru hamleler yap şak böyle oluyor 25 30 dk böyle duruyor bozulunca ayna buluyon aynı şeyi yapıyon gene duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Can
kanka saçını kurutma hafif kurula havluyla dağıta dağıta sonra elinle al kaldır sağa sola doğru hamleler yap şak böyle oluyor 25 30 dk böyle duruyor bozulunca ayna buluyon aynı şeyi yapıyon gene duruyor
Böyle dümdüz saçada oluyor mu

Top Bottom