Neler Yeni

Uzun saç mı kısa saç mı?

Yuvarlak oval arası diyorsunuz bence kısa daha yakışabilir ama hali hazırda olan da çok kötü değil bence gerçekten uzun diyebileceğimiz bir seviyede beğenip beğenmemenize kalmış sonra kısaltabilirsiniz.
evet gördüm yuvarlağa hep kısa tavsiye derler ama bence bana uzun daha çok yakışıyor
o zaman gidik uçlarından kırıklarını aldırcam
hali hazırdakine ne ekleyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yuvarlak oval arası diyorsunuz bence kısa daha yakışabilir ama hali hazırda olan da çok kötü değil bence gerçekten uzun diyebileceğimiz bir seviyede beğenip beğenmemenize kalmış sonra kısaltabilirsiniz.
yapılır mı??
1693921519068.jpeg

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
evet gördüm yuvarlağa hep kısa tavsiye derler ama bence bana uzun daha çok yakışıyor
o zaman gidik uçlarından kırıklarını aldırcam
hali hazırdakine ne ekleyebilirim
Hocam dediğiniz gibi kırıkları aldırın uzun denebilecek kadar uzatın beğenmezseniz kısa beğenirseniz devam.

yapılır mı??
Sizin kafa şeklinize benziyor belki güzel durabilir ancak ben çok sevmedim :d bence uzatın sonra bunu denerseniz ikiside kötüyse kısa devam :D

Hocam dediğiniz gibi kırıkları aldırın uzun denebilecek kadar uzatın beğenmezseniz kısa beğenirseniz devam.

Sizin kafa şeklinize benziyor belki güzel durabilir ancak ben çok sevmedim :d bence uzatın sonra bunu denerseniz ikiside kötüyse kısa devam :D
tamamdır o zaman öncekinde katlı kesmiştim yanları uzun değil oraları ayarlasın

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Kısa saç

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Beyler nisanin ortasindan beri saçlarimı uzatiyorum 4aydan fazla oldu
Saçlarımı kestiğimde yanlari eşit değildi
Fade tarzi(katli kesim) olarak kestirmistim
O yüzden yanlar esit degil
Saclarima cok guzel baktim soguk suyla yikadim krem sürdum vs.
Sizce saçımı nasil kesmeliyim
Uzun saç seviyorum
açıkçası bence bırakın kendince uzasın eğer çok çirkin olmayacaksa bu eşitsizlik.
En güzel uzun saç kendi halinde uzayan saçtır
eğer yakışıyorsa zaten ilk olarak sen kesmezsin.
Git arada kırıklarını aldır bakımını yap güzel duru bence

açıkçası bence bırakın kendince uzasın eğer çok çirkin olmayacaksa bu eşitsizlik.
En güzel uzun saç kendi halinde uzayan saçtır
eğer yakışıyorsa zaten ilk olarak sen kesmezsin.
Git arada kırıklarını aldır bakımını yap güzel duru bence
sağol önerim için

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Sefa Halı
Beyler nisanin ortasindan beri saçlarimı uzatiyorum 4aydan fazla oldu
Saçlarımı kestiğimde yanlari eşit değildi
Fade tarzi(katli kesim) olarak kestirmistim
O yüzden yanlar esit degil
Saclarima cok guzel baktim soguk suyla yikadim krem sürdum vs.
Sizce saçımı nasil kesmeliyim
Uzun saç seviyorum
Hocam kendinize yakıştırıyorsanız kestirmeyin ben de 1 yıl uzattım son kestirdiğimde yanlar 3 numara olduğu için ilk aylar çirkin bir görüntü oluyordu zaman geçtikçe eşitlendi ve bence güzeldi de kestirdiğim zaman da hüngür hüngür ağlamıştım 2 3 gün sonradan tekrar uzatma sürecine girmeyi gözüm kestirmedi sana tavsiyem kendine yakıştırıyorsan uzat gitsin aynada baktığında ne yakışıklıyım diyorsan devam uzatmaya zaten belirli bir yerden sonra bıkkınlık oluyor saç diplerini de havalandırmaya dikkat et krem vs kullan saçların bakımsız kalmasın

Hocam kendinize yakıştırıyorsanız kestirmeyin ben de 1 yıl uzattım son kestirdiğimde yanlar 3 numara olduğu için ilk aylar çirkin bir görüntü oluyordu zaman geçtikçe eşitlendi ve bence güzeldi de kestirdiğim zaman da hüngür hüngür ağlamıştım 2 3 gün sonradan tekrar uzatma sürecine girmeyi gözüm kestirmedi sana tavsiyem kendine yakıştırıyorsan uzat gitsin aynada baktığında ne yakışıklıyım diyorsan devam uzatmaya zaten belirli bir yerden sonra bıkkınlık oluyor saç diplerini de havalandırmaya dikkat et krem vs kullan saçların bakımsız kalmasın
saçlarıma iyi baktım soğuk su güzel masaj vs.
krem vs. kullanmadım
saçlarımı banyodan sonra tarıyorum ama çok kabarıyor havluyla falan elektriklemiyom
ara makas attırcam onun için ve kırıkları aldırcam

SeryXS

80+ Bronze
Top Bottom