ugurarw
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12
- İsim
- Muhammed Ugur Atis
20 yaşındayım ve 10 yaşımdan beri oyun oynuyorum. Neredeyse her tür oyunu denedim: FPS, LoL, Fortnite, FiveM, CSGO, hikaye oyunları, sandbox oyunlar... Ama şu zamana kadar bir oyunda "iyi" olduğumu söyleyemem. Rank sistemli oyunlarda en fazla Gold veya Plat seviyesine çıkabiliyorum, 3-4 aydır oynayanlar bile benden iyi oluyor.
Özellikle silahlı oyunlarda düşman görünce aşırı heyecanlanıyorum, resmen elim ayağım titriyor. Çocukken kötü oynadığımda arkadaşlar laf atardı, o yüzden ölmemek için hep çatışmadan kaçardım. Şimdi düşünüyorum da bu alışkanlık kalmış olabilir. Günde 5-6 saat oyun oynuyorum ama hala gelişemiyorum. Bazen düşünüyorum, acaba bende mi bir sıkıntı var?
Özellikle silahlı oyunlarda düşman görünce aşırı heyecanlanıyorum, resmen elim ayağım titriyor. Çocukken kötü oynadığımda arkadaşlar laf atardı, o yüzden ölmemek için hep çatışmadan kaçardım. Şimdi düşünüyorum da bu alışkanlık kalmış olabilir. Günde 5-6 saat oyun oynuyorum ama hala gelişemiyorum. Bazen düşünüyorum, acaba bende mi bir sıkıntı var?