Neler Yeni

UZUN SUREDIR OYUN OYNAMAMA RAGMEN KOTU OYNUYORUM

ugurarw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed Ugur Atis
20 yaşındayım ve 10 yaşımdan beri oyun oynuyorum. Neredeyse her tür oyunu denedim: FPS, LoL, Fortnite, FiveM, CSGO, hikaye oyunları, sandbox oyunlar... Ama şu zamana kadar bir oyunda "iyi" olduğumu söyleyemem. Rank sistemli oyunlarda en fazla Gold veya Plat seviyesine çıkabiliyorum, 3-4 aydır oynayanlar bile benden iyi oluyor.

Özellikle silahlı oyunlarda düşman görünce aşırı heyecanlanıyorum, resmen elim ayağım titriyor. Çocukken kötü oynadığımda arkadaşlar laf atardı, o yüzden ölmemek için hep çatışmadan kaçardım. Şimdi düşünüyorum da bu alışkanlık kalmış olabilir. Günde 5-6 saat oyun oynuyorum ama hala gelişemiyorum. Bazen düşünüyorum, acaba bende mi bir sıkıntı var?

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Kardesım kafanın bos olması lazım gelecek kaygın o bu şu vs olmayacak anlatabildim mi... sadece oyuna odaklanmak gerek.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
20 yaşındayım ve 10 yaşımdan beri oyun oynuyorum. Neredeyse her tür oyunu denedim: FPS, LoL, Fortnite, FiveM, CSGO, hikaye oyunları, sandbox oyunlar... Ama şu zamana kadar bir oyunda "iyi" olduğumu söyleyemem. Rank sistemli oyunlarda en fazla Gold veya Plat seviyesine çıkabiliyorum, 3-4 aydır oynayanlar bile benden iyi oluyor.

Özellikle silahlı oyunlarda düşman görünce aşırı heyecanlanıyorum, resmen elim ayağım titriyor. Çocukken kötü oynadığımda arkadaşlar laf atardı, o yüzden ölmemek için hep çatışmadan kaçardım. Şimdi düşünüyorum da bu alışkanlık kalmış olabilir. Günde 5-6 saat oyun oynuyorum ama hala gelişemiyorum. Bazen düşünüyorum, acaba bende mi bir sıkıntı var?
Yeteneğin yoktur. Bende de aynı.

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
EREN

tahmin edim valo oynuyosun

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Göksel
yetenek meselesı hocam bende bazen 5 6 ay hiç fps oynamadığım oluyor sonra giriyorum yine takır takır oynuyorum

ANYA

80+ Bronze
günde 6 saat altta oynamıyorsan gelişemezsin, aim geliştirmek istiyorsan kovaak yada aimlab 4-5 saatir oyna üst üste rekor kırıyorsan gelişiyorsun demek, rpg ise diablo, poe yada lol aram bolbol oyna, ara ara değişik oyun oynarsan olmaz öyle, bu arada klavye mouse ve mousepad önemli farkediyor onu.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Göksel
devamlı oyun değiştiğin içinde olabilir devamlı farklı momentli oyunlara giriyorsan

zehra_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Zehra Yılmaz
Oyuna tam odağınızı veremiyor olabilirsiniz. Bu noktada odakta istek kadar çok önemli stresli bir şekilde oyun oynamakta iyi etki etmez hocam rahat bir şekilde oynayın

jaksndw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Uygun
İlgilendiği Kategoriler
Pc
3 ay dota 2 oynayın sonra lol girin makronuzun ne kadar geliştiğini fark edeceksiniz.

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
mert
bence ciddi oynamıyorsun ve eğlencesine oynuyorsun bir şeyler başarmak istiyorsan kazanmayı eğlenmenin önüne koyman olurdu, verebileceğim tek tavsiye ölmekten korkma limitlerini zorla ve o konu hakkında antrenman yap mesala ben cs go döneminde faceit de oyun girmeden önce 30-40 dk boyunca bot vururdum

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Burak Taşdemir
Oyun zevk için oynanır başarılı olabilmek için oynanmaz ki kardeşim. Eğer oyun sana stres yetersizlik duygusu veriyorsa zaten o oyunu oynama. Zevk almaya bak adı üstünde oyun bu.

Top Bottom