Bu site satın almak için güvenli midir ?Piyasada 2. el dışında 5k altına V kasa model yok, en azından ben bulamadım yani.
5500'e Jackson JS32 King modeli var, bütçeni arttırıp bunu alabilirsin ya da bunun ikinci ellerine bakabilirsin.
Elektro Gitar Fiyatları ve Modelleri | MyDukkan
Elektro gitar modelleri yer alan kategorimizi incelemeden karar vermeyin. İhtiyacınız olan elektro gitar'ı uygun fiyat avantajı ile satın almak için şimdi sipariş oluşturun.www.mydukkan.com
@White Ravens daha detaylı yardımcı olabilir.
5kya biraz zor belki 2. el bulabilirsinV kasada gitar önerisi arıyorum marka fark etmez mümkünse 5bin tlyi geçmesin
V kasaya örnek gitarlar ektedir
Site müzik aletleri konusunda en güvenilir olanlardan.Bu site satın almak için güvenli midir ?
Neden V kasa istiyorsun?V kasada gitar önerisi arıyorum marka fark etmez mümkünse 5bin tlyi geçmesin
Hocam sıfır olarak o fiyatlara Jackson JS32 bulabilirsiniz..V kasada gitar önerisi arıyorum marka fark etmez mümkünse 5bin tlyi geçmesin
v kasa şov işi. v kasa çalmak istiyorsan birikimli bi gitarcı olman lazım yoksa öğrenmek için veya normalde çalmak için v kasa alınmaz v kasa sahne işidir. öneri istediğine göre büyük ihtimal ileri düzey bir gitarcı değilsin. şahsen V kasa gitarlara aşık olmakla beraber eğer sahne vs almıyorsan veya en azından iyi bir gitarcı değilsen başka gitarlara yönelmelisin. ha genede alıcam diyosan o fiyata ikinci el üst segment bir gitar bulabilirsin sarı siteyi bi deş bakalım at buraya yorumlayalımV kasada gitar önerisi arıyorum marka fark etmez mümkünse 5bin tlyi geçmesin