Keşke ölsem
80+ Bronze
Dahası
Ben v4.5 aldım memnunum ama merak ediyorum sizce hangisi daha iyi
Sizin v4.5 da da sorun çıktı mı siyah ekran veya driver timeout gibiBen v4.5 aldım memnunum ama merak ediyorum sizce hangisi daha iyi
3060 dan fazlada takılabilir pek emin değilim ama ve ben ekran ksrtsız lol gibi oyunlarda en yüksek ayarlarda 400 fpsye kadar çıktım lanede yürürkenVOK i3 ve pcie 3.0 olması bi tık kötü ama V4.5 e ekran kartı yok fakat takma opsiyonun var, 3060a kadar takabilirsin. Biri 5 bin diğeri 7.7k. Hangisini alsan amacına göre iyi mi kötü mü değişir. Ben uğrasmam upgrade ile falan 8k param var dediysen vok rise, ama 5 6k param var şimdi ben sonradan 3060 2060 falan takarım buna diyorsan V4.5 daha mantıklı oluyor.
+1VOK sistemi kendin rahat toplarsın. içinde i3 vardı heralde.
Ama DA V4.5 toplayamazsın. en ucuz 7000'e gelir.
Konu kapanmıştır.
Çıkmıştı monitör e görüntü gelmiyordu itopyaya götürdük yaptılarSizin v4.5 da da sorun çıktı mı siyah ekran veya driver timeout gibi
Evet işlemci tarafında vok sistemi daha kötü upgrade çok yapılmaz ama v4.5 işlemcisi çok iyiVOK sistemi kendin rahat toplarsın. içinde i3 vardı heralde.
Ama DA V4.5 toplayamazsın. en ucuz 7000'e gelir.
Konu kapanmıştır.
İşlemciyi ben çok sevemedim şahsen 3700e rx6500xt alıp bin lira fark ile bana daha mantıklı geliyorEkran kartlı sistem tabii ki özellik olarak daha iyi.
Geçen yıl Vok Ultra vardı o çok iyiydi.
Nasıl düzeldi bilgi verdi mi servis? Bir kaç kişinin ramlerini değiştirdilerÇıkmıştı monitör e görüntü gelmiyordu itopyaya götürdük yaptılar
Sisteme sonra ekran kartı takacaksanız daha avantajlı oluyorsunuz. Ekran kartı almayacaksanız avantaj gidiyor. Bu arada RX 6600 7.800-8.200 TL civarında bulunabiliyor, sisteminizle beraber her oyunu çok akıcı şekilde rahat rahat oynayabilirsiniz.....Ben v4.5 aldım memnunum ama merak ediyorum sizce hangisi daha iyi
Ekran kartı almayı düşünüyorum zaten o yüzden v4.5 daha kâr lı benceSisteme sonra ekran kartı takacaksanız daha avantajlı oluyorsunuz. Ekran kartı almayacaksanız avantaj gidiyor. Bu arada RX 6600 7.800-8.200 TL civarında bulunabiliyor, sisteminizle beraber her oyunu çok akıcı şekilde rahat rahat oynayabilirsiniz.....
O zaman mantıklı...Ekran kartı almayı düşünüyorum zaten o yüzden v4.5 daha kâr lı bence