V3 hyperspeed mousemi yanlis gondermisler

khuton

80+
Reaksiyon skoru
14
merhabalar itopya uzerinden 3 4 ay once Razer DeathAdder V3 mouse almistim ancak kablosunda temazsizliktan surekli gidip geliyordu bende itopya garantiye tekrar gonderdim 70 gun sonra mousemi degistirerek tekrar gonderdiler ancak Razer DeathAdder V3 degil razer deathadder v3 hyperspeed ultra lightweight wireless ergonomic esports mouse gonderdiler daha acmadim bu gun geldi sizce degistirmelimiyim yoksa durmalimi sensorleri ayni degil v3 de focus pro 30k optik sensör var hyperspeedde Razer Focus X 26K Optik Sensöru var sizce ne yapmaliyim gondermelimiym?

v3 750 ips sensor 70gr ivmesi var bunlarr hyperspeede 500 ips ve 40gr ivme cok bir etki eder mi?

v3 750 ips sensor 70gr ivmesi var bunlarr hyperspeede 500 ips ve 40gr ivme cok bir etki eder mi?
tabi farkeder parasını verdiğin ürün yerine neden daha düşüğünü kullanacaksın hakkını ara

tabi farkeder parasını verdiğin ürün yerine neden daha düşüğünü kullanacaksın hakkını ara
kablosuz oldugu icin cok cazip geldi gozume karar veremiyorum
cok etki etmiyorsa dursun zaten su aralar sadece lol oynuyorum fps oyunlarini biraktim

Yanlışlık olmuştur benim kablosuz kulaklık da değişimden gelince kablolusunu göndermişlerdi 2 seçeneğin var ya arayıp söyliyeceksin ya da şikayetvara konu aç onlar görüp seninle iletişime geçecer ama yeni gelen mouse kutusunu açma

iade et 3k verdiysen daha iyileri var o fiyata

iade et 3k verdiysen daha iyileri var o fiyata
hocam zamaninda ben v3 2k ya almistim su an bu mmausenin min fiyati 3k pekde ugrasmak istemiorum itopya sagolsun 70 gun mousemi gondermedikleri icin Sıkıldım artik

hocam zamaninda ben v3 2k ya almistim su an bu mmausenin min fiyati 3k pekde ugrasmak istemiorum itopya sagolsun 70 gun mousemi gondermedikleri icin Sıkıldım artik
iade et iyzico kampanyalarıyla atk z1 pro max al 2600e geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,432
Üyeler
183,117
Son üye
Charles leclerc
Geri