S sagurata 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 21 Reaksiyon skoru 7 27 Mart 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Haziran'da Donanım Arşivi V4 kasa almıştım. Bugüne kadar hiçbir sorun yoktu. Ama son 1 haftadır bilgisayar yük altındayken takılma sesi geliyor. Aşağıya videosunu bıraktım bakar mısınız lütfen. Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar. Haziran'da Donanım Arşivi V4 kasa almıştım. Bugüne kadar hiçbir sorun yoktu. Ama son 1 haftadır bilgisayar yük altındayken takılma sesi geliyor. Aşağıya videosunu bıraktım bakar mısınız lütfen. Teşekkürler
utkuversus Cezalı 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 983 Reaksiyon skoru 712 27 Mart 2020 #2 Kasayı aç ve tüm fanları kontrol et. Sanki birinin yaprağı kırılmış gibi.
S sagurata 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 21 Reaksiyon skoru 7 27 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 utkuversus yazmış: Kasayı aç ve tüm fanları kontrol et. Sanki birinin yaprağı kırılmış gibi. Devamı için tıklayın... Eğer öyle bir durum olursa garanti kabul eder mi? Kasayı geldiğinden beri ekran kartını taktıktan sonra hiç açmadım.
utkuversus yazmış: Kasayı aç ve tüm fanları kontrol et. Sanki birinin yaprağı kırılmış gibi. Devamı için tıklayın... Eğer öyle bir durum olursa garanti kabul eder mi? Kasayı geldiğinden beri ekran kartını taktıktan sonra hiç açmadım.
utkuversus Cezalı 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 983 Reaksiyon skoru 712 27 Mart 2020 #4 sagurata yazmış: Eğer öyle bir durum olursa garanti kabul eder mi? Kasayı geldiğinden beri ekran kartını taktıktan sonra hiç açmadım. Devamı için tıklayın... Bilemeyeceğim. Kırık bir fan varsa kullanıcı hatası derler yüksek ihtimalle.
sagurata yazmış: Eğer öyle bir durum olursa garanti kabul eder mi? Kasayı geldiğinden beri ekran kartını taktıktan sonra hiç açmadım. Devamı için tıklayın... Bilemeyeceğim. Kırık bir fan varsa kullanıcı hatası derler yüksek ihtimalle.
S sagurata 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 21 Reaksiyon skoru 7 27 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 utkuversus yazmış: Bilemeyeceğim. Kırık bir fan varsa kullanıcı hatası derler yüksek ihtimalle. Devamı için tıklayın... Peki aklınıza başka bir şey geliyor mu? Çünkü bu ses sadece oyun oynarken oluyor pc boştayken olmuyor.
utkuversus yazmış: Bilemeyeceğim. Kırık bir fan varsa kullanıcı hatası derler yüksek ihtimalle. Devamı için tıklayın... Peki aklınıza başka bir şey geliyor mu? Çünkü bu ses sadece oyun oynarken oluyor pc boştayken olmuyor.
utkuversus Cezalı 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 983 Reaksiyon skoru 712 27 Mart 2020 #6 Sistemde Sabit Disk varsa ondan da geliyor olabilir. PSU fanı olabilir, düşük devirde çalışırken yerine oturmayan fan titrediği için olabilir...
Sistemde Sabit Disk varsa ondan da geliyor olabilir. PSU fanı olabilir, düşük devirde çalışırken yerine oturmayan fan titrediği için olabilir...
Polatxc 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 60 Reaksiyon skoru 26 27 Mart 2020 #7 Bence ilk önce sesin nereden geldiğini tam olarak öğren daha kolay yardımcı olunur.
S sagurata 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 21 Reaksiyon skoru 7 27 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 Polatxc yazmış: Bence ilk önce sesin nereden geldiğini tam olarak öğren daha kolay yardımcı olunur. Devamı için tıklayın... yarın yazacağım buraya tekrardan teşekkür ederim.
Polatxc yazmış: Bence ilk önce sesin nereden geldiğini tam olarak öğren daha kolay yardımcı olunur. Devamı için tıklayın... yarın yazacağım buraya tekrardan teşekkür ederim.