proton_mail
80+
Arkadaşlar internette yazıları okuyorum insanlar VA panel film izlemek ve oyun oynamak için iyi diyor hep. Bu doğruysa eğer şunu almayı planlıyorum;
Donanım Haber'de diyorlar. Film için ve oyun için siyah renkerin güzelliğinden dolayı.Kim diyo
Kim diyor yav? Ben ikisini de kullandım VA nın pek bir avantajını görmedim. IPS ye göre dehşet ghosting var. Renkler de çok hafif daha soluk. Ama TN den bariz iyi.Arkadaşlar internette yazıları okuyorum insanlar VA panel film izlemek ve oyun oynamak için iyi diyor hep. Bu doğruysa eğer şunu almayı planlıyorum;
25M2N3200W/00
Film için iyi değil sanki.Dostlar bu nasıl bir bilgi kirliliğidir. Ips panelin olayı en doğru renkleri vermektir. Gerçeğe en yakın renk yani. Va panel ise daha çok performans odaklıdır. Olayın film vs izlemek ve renkleri canlı görmekse ıps alacaksın. Oyun + ara sıra film gibi karışık diyorsan va panel önerilir. Ayrıca tn panel vardır. Renkleri, ışığı vs önemsemez doğrudan en hızlı görüntüyü oluşturmaya odaklanır. Tam anlamıyla oyun performansı için diyebilirim.
Ips film için best. Va panel idare eder bence.Film için iyi değil sanki.
IPS Glow gibi bir sorun ortada ama ondan çok korkuyorum.Ips film için best. Va panel idare eder bence.
yani sadece film için alıcaksanDonanım Haber'de diyorlar. Film için ve oyun için siyah renkerin güzelliğinden dolayı.