2 Dakikada bu metini mi yazdın? Hazır mıydı?Ben size 144 Hz IPS bir monitör almanızı öneririm. Gözünüz de keyfiniz de yerinde olsun. Ben de sizin gibi bu düşünce de kalmıştım. Technopat olsun Reddit olsun çeşitli Türk ve Yabancı forumlarda gezdim genel olarak bu bilgilere ulaştım. Bütün bu özellikleri düşünüp 144 Hz IPS almayı tercih ettim. Araştırmalarım sonucu ASUS VP249QGR monitörünü buldum, en F/P ve işini karşılayan bir monitör. Satın aldım neredeyse 2 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. G-Sync'de destekliyor. DP kablosu ile G-Sync 144 Hz güzel bir deneyim alıyorum. ELMB özelliği ile neredeyse Motion Blur kayboluyor. 1 ms kalitesini hissediyorsunuz. Bu fiyata çıkmışken TN ya da VA almanızı önermem.
Eğer hazır değilse tüm dünya alem beni...2 Dakikada bu metini mi yazdın? Hazır mıydı?
çok teşekkür ederim uğraştığın içinBen size 144 Hz IPS bir monitör almanızı öneririm. Gözünüz de keyfiniz de yerinde olsun. Ben de sizin gibi bu düşünce de kalmıştım. Technopat olsun Reddit olsun çeşitli Türk ve Yabancı forumlarda gezdim genel olarak bu bilgilere ulaştım. Bütün bu özellikleri düşünüp 144 Hz IPS almayı tercih ettim. Araştırmalarım sonucu ASUS VP249QGR monitörünü buldum, en F/P ve işini karşılayan bir monitör. Satın aldım neredeyse 2 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. G-Sync'de destekliyor. DP kablosu ile G-Sync 144 Hz güzel bir deneyim alıyorum. ELMB özelliği ile neredeyse Motion Blur kayboluyor. 1 ms kalitesini hissediyorsunuz. Bu fiyata çıkmışken TN ya da VA almanızı önermem.
hazır zaten. copy paste.Eğer hazır değilse tüm dünya alem beni...
Hazırdı, böyle tonlarcasına konu açılıyor.2 Dakikada bu metini mi yazdın? Hazır mıydı?
birazda bütçeye bağlıçok teşekkür ederim uğraştığın için
anlamadım tam olarak, bi daha açıklar mısın? çelişiyor gibi geldi deBilgisayarı full siyah beyaz modda kullanmayacaksan VA al. Renkli olarak kullanacaksan oyunun veya başka bir şeyin önemi yok IPS al.
Demek istediğim VA panel almanın hiçbir mantığı yok IPS varken. IPS alın.anlamadım tam olarak, bi daha açıklar mısın? çelişiyor gibi geldi de