Huseyinatik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 438
garip birisi sanırım monitörü kendisi kullanacak144 den 180 e geciyosan zaten hiç geçme bari 240 al da hisset hizlandiginı.Herkesi dinlememek lazim.
Teşekkürler önerin için dostum, değerlendireceğimhttps://www.akakce.com/monitor/en-u...aptivesync-fhd-va-gaming-fiyati,86496509.html benimde kullandığım monitör bu memnunum ghosting sorunu var ise içerisinde bulunan overdriver adlı ayarını açarsanız ghostıng kalmıyor
Hocam anlamıyorsunuz galiba öneri istiyorsunuz bütçe vermiyorsunuz va alacaksanız 240 hz alsanız bile ıps bir 180 hze denk olacak çünkü ghosting olacak önlenemez bir şey bu siz bence kendi paranızı bilmeden keyfinize konu açmışsınız burayagarip birisi sanırım monitörü kendisi kullanacak![]()
240 aldıktan sonra ghostin var çözülmüyor diye konu açarsınız tekrar söylüyorum va panelleri gecikme değeri yüksek olur ve ghositng gecikmenin hz e yetişemezsin yüzünden olur eğer 240 hz va alırsan ghstingden başka bir şey göremezsin ve bu yüzden 144 hz bile sana daha iyi gelir144 den 180 e geciyosan zaten hiç geçme bari 240 al da hisset hizlandiginı.Herkesi dinlememek lazim.
5k?Hocam anlamıyorsunuz galiba öneri istiyorsunuz bütçe vermiyorsunuz va alacaksanız 240 hz alsanız bile ıps bir 180 hze denk olacak çünkü ghosting olacak önlenemez bir şey bu siz bence kendi paranızı bilmeden keyfinize konu açmışsınız buraya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
240 aldıktan sonra ghostin var çözülmüyor diye konu açarsınız tekrar söylüyorum va panelleri gecikme değeri yüksek olur ve ghositng gecikmenin hz e yetişemezsin yüzünden olur eğer 240 hz va alırsan ghstingden başka bir şey göremezsin ve bu yüzden 144 hz bile sana daha iyi gelir
Nihayet tamam
https://www.akakce.com/monitor/en-u...dr10-ips-g-sync-gaming-fiyati,2115942778.html alın
Bundan çok daha kötü oluyor kamera tam olarak ghostingş çekemez ya yandan sürükleyerek çekersin ya da profesyonel kamera ile yoksa kamerada ghsoting gözükmez