Neler Yeni

VA panel vs İPS panel

batman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Namiq Eyvazov
Merhaba arkadaşlar.Monitör marka model önerisi istemiyorum.Sadece VA panel ve İPS panel arasındakı artı ve eksileri bilmek istiyorum.Oyun amaçlı 144-165 hz 4ms VA panel bana uyarmı?Hikaye oyunları çok oynuyorum.Oyunlarda canlı rekler ver gerçek siyahlar görmek istiyorum.VA panel bana irelide sorun çıkarırmı?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Merhaba arkadaşlar.Monitör marka model önerisi istemiyorum.Sadece VA panel ve İPS panel arasındakı artı ve eksileri bilmek istiyorum.Oyun amaçlı 144-165 hz 4ms VA panel bana uyarmı?Hikaye oyunları çok oynuyorum.Oyunlarda canlı rekler ver gerçek siyahlar görmek istiyorum.VA panel bana irelide sorun çıkarırmı?
Canlı renk görmek istiyorsanız IPS Panel tercih edin.
1608477291012.png

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sorun çıkarma söz konusu olmaz. Hikayeli oyun oynuyorsanız sadece Hz'nin bile önemi yok bence. Önemli olan görüntü kalitesi.

Nachi

80+ Platinum
ips öneririm

Top Bottom