Esas böyle kaybederler oyuncuneden yapsınlar ki hala anlık 1m civarında oynanıyor oyuncularını kaybetmeden bir şey yapacaklarını sanmıyorum
Sence Para ile hile satan bir firma Vac getirmek ile uğraşır mı?5 rekabetçi girdim 3 maçta hile geldi kendi takımımdada vardı 1 maçta hileler birbirleriylen savaşıyor yokmu yeni bir Anti-Hile sistemi felan VAC DUY SESİMİZİ
Onu geç bi de hile gelmesin diye hesabı nerdeyse seçkin yaptırmak zorunda bırakıyor onlar da hilenin farkında ama seçkin hesap alsınlar diye bişey yapmıyorlar diye düşünüyorumSence Para ile hile satan bir firma Vac getirmek ile uğraşır mı?
umarım kaybederlerEsas böyle kaybederler oyuncu
hile gelmesini istemiyorsan FACEIT gireceksin.5 rekabetçi girdim 3 maçta hile geldi kendi takımımdada vardı 1 maçta hileler birbirleriylen savaşıyor yokmu yeni bir Anti-Hile sistemi felan VAC DUY SESİMİZİ
Ya bu hileler bir bana denk gelmiyor ben okunmuş kişiyim ya siz çok bahtsızsınız.5 rekabetçi girdim 3 maçta hile geldi kendi takımımdada vardı 1 maçta hileler birbirleriylen savaşıyor yokmu yeni bir Anti-Hile sistemi felan VAC DUY SESİMİZİ
Hesap prime ise hile çok çok düşük geliyor. Karşıya iyi oynayan gelince genelde hile diyorlar.Ya bu hileler bir bana denk gelmiyor ben okunmuş kişiyim ya siz çok bahtsızsınız.
Son abartısız 50 maçımda hileye rastlamadım belki de daha fazla.