Neler Yeni

VAC, oynayış şeklini düzensiz olarak işaretledi. (CS2)

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Burak Taşdemir
Arkadaşlar 3 günde bir yasaklama alıyorum. Sebebini bilmiyorum sadece işten geldikten sonra office haritasında maç atıp çıkarım anlam veremediğim şekilde vac ban atıp duruyor. Sebebi nedir bilen var mı?
WhatsApp Image 2025-04-25 at 22.36.56.jpeg
WhatsApp Image 2025-04-25 at 22.34.34.jpeg

thewish

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
can
Arkadaşlar 3 günde bir yasaklama alıyorum. Sebebini bilmiyorum sadece işten geldikten sonra office haritasında maç atıp çıkarım anlam veremediğim şekilde vac ban atıp duruyor. Sebebi nedir bilen var mı?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
owerwatch geldi csye yapay zeka kaynaklı güven faktörün düşükse takımına gelen hilelerden kaynaklı oluyor wh ya da aimlock kullandıkları için oluyor

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Burak Taşdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
owerwatch geldi csye yapay zeka kaynaklı güven faktörün düşükse takımına gelen hilelerden kaynaklı oluyor wh ya da aimlock kullandıkları için oluyor
Yabancılar geliyor hep 4 lü şekilde giriyorlar acaba onlar mı beni raporluyor anlamadım ki. Bu son 3 günlük olanda da rekabetçi atıyordum komple maçı yarıda kapattı oyun hile var diye maçı iptal etti. Ben ne ettim anlamadım 3 gün pisi pisine ban yedim.

thewish

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
can
Yabancılar geliyor hep 4 lü şekilde giriyorlar acaba onlar mı beni raporluyor anlamadım ki. Bu son 3 günlük olanda da rekabetçi atıyordum komple maçı yarıda kapattı oyun hile var diye maçı iptal etti. Ben ne ettim anlamadım 3 gün pisi pisine ban yedim.
sen hile değilsen bile takımından birsi hileyse o kişiye ve onun takımında ki parti yasaklanıyor bana da oldu bi kez valve hilelere ban atmamaya yeminli gibi duruyo sadece uzaklaştırıyor

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Burak Taşdemir
ben tek giriyorum ben ne alaka parti bile kurmuyorum saçmalık gerçekten

WOYAC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
sefa mert
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
office haritası hileci mekanı hocam vac zaten düzgün çalışmıyor eğer hile gibi oynadıysan ve karşı takımdan veya kendi takımından "bu hile olabilirmi acaba" şüphesi çekip çok raporlamışlarsa belki hatalı ban yemiş olabilirsin veya takım arkadaşlarından birisi veya hepsi hileyse sende arada kaynamış ban yemiş olabilirsin

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Burak Taşdemir
office haritası hileci mekanı hocam vac zaten düzgün çalışmıyor eğer hile gibi oynadıysan ve karşı takımdan veya kendi takımından "bu hile olabilirmi acaba" şüphesi çekip çok raporlamışlarsa belki hatalı ban yemiş olabilirsin veya takım arkadaşlarından birisi veya hepsi hileyse sende arada kaynamış ban yemiş olabilirsin
işte ben de bundan endişeleniyorum yıllardır sadece office oynarım nereden peeklenir smoke arkası nereye ateş edilir biliyorum ama hile değilim bunu nasıl anlatabilirim ki valve yönetimine . Şaka gibi..

thewish

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
can
ben tek giriyorum ben ne alaka parti bile kurmuyorum saçmalık gerçekteevet
ben tek giriyorum ben ne alaka parti bile kurmuyorum saçmalık gerçekten
parti de olmasan bile aynı takım da olduğunuz i.in hocam benim de yedeek hesabım 3 gün cezalı yeni açılan hesapların güven faktörü artık düşük oluyor nedenini bilmiyorum ve silver rank da çok fazla hile geliyor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
oğuzhan ege
bu aynı uyarıyı arkadaşıma atıyor ama kendisi günlük 5 veya 6 maç atıyor hile kendisi ona yanlış hatırlamıyorsam 3 günlük sarı yazı şekline ban atıyor ve kalkıyor umarım seninde kalkar. hile kullanıyormusun bilemem.

WOYAC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
sefa mert
işte ben de bundan endişeleniyorum yıllardır sadece office oynarım nereden peeklenir smoke arkası nereye ateş edilir biliyorum ama hile değilim bunu nasıl anlatabilirim ki valve yönetimine . Şaka gibi..
anlatamazsın hocam yapacak bir şey yok 1 hafta boyunca sürekli farklı haritalar girmeyi dene eğer o haritalarda da ban yersen steam desteğe ingilizce olarak bütün detaylarıyla ticket oluştur eğer bir sorun varsa onlar sorunu çözerler

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Burak Taşdemir
Hile kullanmıyorum hiç işim de olmaz hile ile yıllardır bu hesapta oyun oynar çıkarım. Git gide ban süreleri artıyor ne yapmam lazım ban yememek için? Kullanmadığım hile yüzünden kalıcı ban mı yiyeceğim.

thewish

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
can
Hile kullanmıyorum hiç işim de olmaz hile ile yıllardır bu hesapta oyun oynar çıkarım. Git gide ban süreleri artıyor ne yapmam lazım ban yememek için? Kullanmadığım hile yüzünden kalıcı ban mı yiyeceğim.
steame ticekt atmayı dene düzgünce her şeyi anlat yoksa böyle giderse perma ban yersin o kadar emeğin ve envanterin çöp olur

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Burak Taşdemir
1745611590215.png

Top Bottom