Neler Yeni

Vaka Sayıları Çok Yükseldi

Kadir_1987

80+ Silver
@bqrr0595 Bir sağlık çalısanına soralım ozaman
Dsö bile işin içinden çıkamıyorken.
Dünya'da neredeyse tüm ülkeler ne yapacaklarını bilmiyorlarken bir arkadaş çıkıyor ve evet bu böyle olacak çünkü ben google da çok araştırdım ve yeterli bilgiye sahibim diyor ve bir diğeri de çıkıp bir şağlık çalışanına soralım diyor allah aşkına yapmayın ya.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Dünya'da neredeyse tüm ülkeler ne yapacaklarını bilmiyorlarken bir arkadaş çıkıyor ve evet bu böyle olacak çünkü ben google da çok araştırdım ve yeterli bilgiye sahibim diyor ve bir diğeri de çıkıp bir şağlık çalışanına soralım diyor allah aşkına yapmayın ya.
Sağlık çalısanları bu konuyu en çok bilebilcek insanlar? Manavamı soralım :D
Ya Sağlık Calısanları yada bilim insanları bilcek. Bir Doktor Abim var Filyasyonda, Konuşursak bu konuyu sorarım onada (Covid Hastalarına bakıyor)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca Yapılacakta Az Cok Belli. En Az 3 Doz Aşı Olup kurallara uymak.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe

Kadir_1987

80+ Silver
Sağlık çalısanları bu konuyu en çok bilebilcek insanlar? Manavamı soralım :D
Ya Sağlık Calısanları yada bilim insanları bilcek. Bir Doktor Abim var Filyasyonda, Konuşursak bu konuyu sorarım onada (Covid Hastalarına bakıyor)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca Yapılacakta Az Cok Belli. En Az 3 Doz Aşı Olup kurallara uymak.
Sağlık çalışanlarına ya da doktorlara bir şey dediğim yok yanlış anlıyorsun beni.
Demek istiyorum ki dünya bir çıkmazın içerisindeyken ve hata üzerine hatalar yapılıyorken ve onlar bu kadar net konuşamıyorken biz sıradan bir vatandaş olarak nasıl bu kadar net konuşabiliyoruz demek istiyorum.
Aslın da hepimiz aynı şeyi konuşuyoruz fakat algılama biçimimiz farklı.
O yüzden ne kadar bilgi sahibi olursak da olalım net konuşmayalım.
Selametle.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Sağlık çalışanlarına ya da doktorlara bir şey dediğim yok yanlış anlıyorsun beni.
Demek istiyorum ki dünya bir çıkmazın içerisindeyken ve hata üzerine hatalar yapılıyorken ve onlar bu kadar net konuşamıyorken biz sıradan bir vatandaş olarak nasıl bu kadar net konuşabiliyoruz demek istiyorum.
Aslın da hepimiz aynı şeyi konuşuyoruz fakat algılama biçimimiz farklı.
O yüzden ne kadar bilgi sahibi olursak da olalım net konuşmayalım.
Selametle.
Veriler Üzerinden konuşulabilir Net bir şekilde.
Sorun şurda, Bu varyant hakkında veriler çok değil
Ama Bu denilebiliyor veriler daha az ölümcül olduğu bunun bir sebebinin akciğer tutumunun daha az Olması Gösteriliyor.
Basit Mantıkta kuracak olursak
30 bin vakada Allah Korusun ama 300 civari ölüm
2 katı vaka 66 bin vakada yarı yarıya azalma 150 vefat.
Tedbiriniz Alın Aşınızı olun. Kafanızada çok takmayın takarsanız Bağısıklıgınız Cöker.
Selametle

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
@shotpoter soru neydi güzel gardasım ben anlamadım 3 sayfa okumayı da gözüm almadı :)

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Bonus Soru: Yerli aşı TurkoVac Güvenilir midir? Etkinliği nasıldır?
covidin mi ölümcüllüğü kalmamış bunu hastaneden hergün cıkan exlere de anlatsın biri ölümcüllüğü 0 dahi olsa bu bir grip bile olsa bu hastalık ölümcül değil bulaşsın ne olcak denemez etik olarak alın önleminizi maskenizi düzgün agız burun kapalı takın rahat olun türkovac ı tam olarak bende araştırmadım ben 2 doz biontech vurundum suan lakin çevremdeki uzman doktorlar dahi tavsiye etmiyor biontech devam bizde tüm hekimler ama cok iyi bir şekilde aşı merkezlerinde dahi turkovac propagandası yapılıyor yapılacak ta zira dış aşılar oldukca pahalı ama orda burda saçma saçma reklam yapıyorlar deltaya %100 koruyor %200 omricronu koruyormus felan onlar yalan tabii ki kac kişide test edildi net değil pek net olmayan şeyede güvenmem şahsen

Kadir_1987

80+ Silver
Bonus Soru: Yerli aşı TurkoVac Güvenilir midir? Etkinliği nasıldır?
Bu soruyu sormadan önce !
Bugün sağlık bakan'ının yapmış olduğu açıklamayı okursan ya da dinlersen ne durumda olduğumuzu görürsün !
Hani burada atıp tutuyorlar ya işte artık ölümcüllük kalmadı.
İşte sağlık bakanı şöyle dedi böyle dedi.
İşte sağlıkçıdan bilgi alamayacaksak kimden alacağız cümlelerini sarfedenlere gelsin açıklama ;)

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Bu soruyu sormadan önce !
Bugün sağlık bakan'ının yapmış olduğu açıklamayı okursan ya da dinlersen ne durumda olduğumuzu görürsün !
Hani burada atıp tutuyorlar ya işte artık ölümcüllük kalmadı.
İşte sağlık bakanı şöyle dedi böyle dedi.
İşte sağlıkçıdan bilgi alamayacaksak kimden alacağız cümlelerini sarfedenlere gelsin açıklama ;)
Sağlıkcı derken sağlık bakınını kast ettiğmi hatırlamıyorum.
Farklı görüşten farklı doktorları ve sağlık çalısanlarını dinlemek kastım.
Bilgi almak istesem zaten Komşumuz Doktor, İşyeri yanımız ecza deposu :D

Top Bottom