Neler Yeni

VakıfBank hesap açma sorunu

En İyi Cevap
1
Sorun yaşadığın şubeye gitmen daha iyi olur. Ama ilk öncelikle Şikayetvara yaz bence.
Bakayım bi hocam farklı şube olsa olmaz mı hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bankalarda bir performans sistemi var. Kredi kartı, gereksiz sigortalar gibi tercih edilmeyen hizmetleri müşteriye pazarlamaya çalışıyorlar. 3 ay önce tüm hesaplarımı kapattığım bankadan arayıp teklifleri sıralıyorlar ilgilenmiyorum dediğim halde. Muhtemelen sana imzalatılan evraklarda kredi kartı istiyorum şeklinde dolduruldu form. Bunlar isteğe bağlı çünkü hesap açana kredi kartı ya da sigorta zorunluluğu gibi bir şey duymadım hiç. Şikayetvar kanalıyla benzer bir sorun çözülmüş. Buraya yazdığın gibi oraya yaz. Yarın da velin ile git. Rıza olmadan sigorta ve kart işlemi yapıldığını söyle ve CİMERe şikayet edeceğini söyle. Kartı teslim edeyim de öyle iptal edelim falan diye de başından savarsa oyuna gelme. Kartı almamışsın kartın içeride. Kanıt olarak sunabilirsin CİMER'e
Böyle yazdım hocam hesabı açan kadın gmailini vermişti kadına da yazdım

Ekler

• Screenshot_2024-12-18-21-39-17-132_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-18-21-39-17-132_com.android.chrome.jpg
    638.9 KB · Hit: 10
Son düzenleme:

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Ahmet Hakan
Bakayım bi hocam farklı şube olsa olmaz mı hiç

Böyle yazdım hocam hesabı açan kadın gmailini vermişti kadına da yazdım
Vakıfbank yapıyormuş sanırım bu olayı. Yasal dayanağı var mı bilmiyorum. Bir de Çimler değil CİMER. Şikayetine dönüş bekle derim.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Berk
Bugün banka kartı almak için VakıfBank'a gittim işte kimlik verdim doğruladı vesaire uygulamayı indirdim kod gönderdi falan hesap açtım sonra bana aşağıdan git 250 TL yatır dedi yatırdım geldim geçen gün de arkadaşım hesap açtı ondan 70 TL aldılar kart için ben 250 TL'yi yatırdım uygulamaya girdi bankacı 2 tane 125 liralık hesaptan para çıkışı var dekontu aşağıya bıraktım aynı dekonttan iki tane var sigorta poliçesi tahsilatı falan diyor ne olduğunu anlamadım böyle bir şey istemiyordum bana 2.000 lira limitli kredi kartı verdi ben dedim kartı almasak oluyor mu çünkü gerek yoktur dedim o da hayır zorunlu isterseniz Ocak ayında iptal ettirirsiniz dedi. Öğrenci misin dedi ben de öyle dershaneye gidiyorum dedim bana dershanede öğrenci olduğuna dair belge getir banka kartını öyle vereyim dedi sisteme taratmam lazım o belgeyi dedi hiç mantıklı gelmiyor bana çünkü dershane resmi bir şey değil yani anlamadım yarın gidip iptal ettireceğim her şeyi
yanlış anlamayın ama sizi tecrübesiz görmüş ona buna sizi kayıt ettirmiş, tabii her kayıt için bunlar profillerine + prim alıyor. ben iş bankası şubesine gidip hesap açmak istiyorum dedim. kartımı 5dk içerisinde aldım benden ne git içine para yatır ne kredi kartı zorunlu falan bir şey demedi zaten diyemez de. çok enteresan. size sigorta falan yaptırmış anladıgım kadarıyla..

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Normalde öğrenci hesabı açsa veya sıradan insan sorun olmayacak ama ordaki çalışan önce seni çalışan göstermiş, sonra çalışan sigortasına eklemiş sonra da mesleğini değiştirebilmek için senden belge istemiş, son zamanlarda vakıfbankta böyle olaylar çok dönüyor,
çalışanlarını prim ve kotaya mı bağladılar ne,
arkadaş işe başladı ona da sigorta zorunlu demişler 1500 tlyi almışlar, iş yerine dönünce öğrenmiş ki iş yeri o sigortayı yapıyormuş 1 aydan önce de o parayı iade edemezlermiş, baya gürültülü olmuştu, en iyisi müşteri hizmetlerinden iptalini sağlamak, hatta ilk bağlanmada istemiyorum sizin bankanızı hizmetinizi diye girersen etkili bir çözüm üretirler

not: genelde telesekreterden sonra geliştirmek için ankete katılıp katılmayacağını soruyorlar, ona evet de ve dürüstçe puan ver. o primci elemanın ismini de biliyorsan o görüşme içinde şikayet et

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Ahmet Hakan
Şahsi mail adresinden çalışanı da darlamayın ya da tehditvari konuşmayın tacize girebilir. Mesai saatleri içerisinde banka şubesi veya müşteri hizmetleri ile çözmeyi deneyin olmuyorsa süreci başından sonuna Cimere yazın.

En İyi Cevap
1
Vakıfbank yapıyormuş sanırım bu olayı. Yasal dayanağı var mı bilmiyorum. Bir de Çimler değil CİMER. Şikayetine dönüş bekle derim.
Onu klavye duzeltmis hocam şikayetvar düzeltmiş böyle bir geri dönüş yaptılar

Şahsi mail adresinden çalışanı da darlamayın ya da tehditvari konuşmayın tacize girebilir. Mesai saatleri içerisinde banka şubesi veya müşteri hizmetleri ile çözmeyi deneyin olmuyorsa süreci başından sonuna Cimere yazın.
Yok hocam öyle normal söyledim
Screenshot_2024-12-18-22-32-47-866_com.google.android.gm-edit.jpg

yanlış anlamayın ama sizi tecrübesiz görmüş ona buna sizi kayıt ettirmiş, tabii her kayıt için bunlar profillerine + prim alıyor. ben iş bankası şubesine gidip hesap açmak istiyorum dedim. kartımı 5dk içerisinde aldım benden ne git içine para yatır ne kredi kartı zorunlu falan bir şey demedi zaten diyemez de. çok enteresan. size sigorta falan yaptırmış anladıgım kadarıyla..
Evet hocam üzerime kredi kartı çıkardı, hayat sigortası, sağlık sigortası, emeklilik sigortası falan yapmışlar

Ekler

• Screenshot_2024-12-18-22-29-22-005_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-18-22-29-22-005_com.android.chrome.jpg
    487.2 KB · Hit: 5

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Ahmet Hakan

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Berk
Onu klavye duzeltmis hocam şikayetvar düzeltmiş böyle bir geri dönüş yaptılar

Yok hocam öyle normal söyledim
Alıntıyı görüntüle

Evet hocam üzerime kredi kartı çıkardı, hayat sigortası, sağlık sigortası, emeklilik sigortası falan yapmışlar
yazık ya vallahi zaten öğrenci olduğunuzu belirtiyorsunuz size yardımcı olmak yerine cebinizdeki harçlığı düşünmeden iş yapıyorlar bunlar nasıl insan böyle..

En İyi Cevap
1
Çalışan mailine yazman abes olmuş biraz. Bu sorunu çözecek olan bu saatten sonra çalışan değil.
Öyle de hocam söylemek istedim öyle sonuçta istemeden yaptı

yazık ya vallahi zaten öğrenci olduğunuzu belirtiyorsunuz size yardımcı olmak yerine cebinizdeki harçlığı düşünmeden iş yapıyorlar bunlar nasıl insan böyle..
Öyle ya hocam yarın uğraş dur şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,594
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom