Neler Yeni

VakıfBank IBAN ile ininal'e para gönderirken referans numarası yazmayı unutmak

emre24232

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
emre emre
VakıfBank kartı ile ininal kartına havale yoluyla para gönderecektim ancak açıklamaya referans numarası yazmayı unuttum. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ancak en yakın şubeden halledebilirsiniz dedi. Beklersem kartıma para iade olur mu? Yoksa en yakın şubeye gidip paramı iade ettirmeli miyim?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,548
İsim
Olcay akbulut
VakıfBank kartı ile ininal kartına havale yoluyla para gönderecektim ancak açıklamaya referans numarası yazmayı unuttum. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ancak en yakın şubeden halledebilirsiniz dedi. Beklersem kartıma para iade olur mu? Yoksa en yakın şubeye gidip paramı iade ettirmeli miyim?
beklemeden şubeye git garanti olsun hocam paraya çökerler şimdi bunlar güven olmaz

Freix

80+ Bronze
İade olması lazım olmazsa th başvurursun. Her türlü haklısın cünku yazilmamis halinde geri iade edilecek diye belirtiyorlardi.

Rufo

80+
Biraz bekle nasıl olsa işlem geçmişinde duruyor belgeli. İade olmazsa gidersin.

emre24232

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
emre emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade olması lazım olmazsa th başvurursun. Her türlü haklısın cünku yazilmamis halinde geri iade edilecek diye belirtiyorlardi.
Tamam yarına kadar beklemeyi düşünüyorum ilk defa ininal kartına para gönderiyorum açıklamaya referans kodunu yazmak yerine alışkanlıktan sadece "hhhhhh" yazdım :D

odiumsama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mustafa Koç
Bende hadi karta para atmıştım Vakıfbanktan açıklama numara yazmadım para gönderim ama iade geldi ondada aynı mantık geri gelir

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,548
İsim
Olcay akbulut
Anlamadım kim çökecekki paraya kod yazmadığı için kimseye gitmeyip iade olmuyormu
forumda görmüştüm yine adam parasını almaya çalışıyordu ondan dedim hocam banka iade vermiyordu

Top Bottom