Neler Yeni

Vakıfbank poliçemi iptal etmiyor

En İyi Cevap
1
https://www.sikayetvar.com/vakifbank/vakifbankta-beklenmedik-ucret-ve-zorunlu-urunler

Bu şikayet var şikayetimden sorunu daha detaylı anlayabilirsiniz dün de konu açmıştım bilgim olmadan sigorta yapmışlardı müşteri hizmetlerini aradığımda şubeye giderek iptal edebileceğimi ve ücretimi alabileceğimi söyledi şubeye gittim o iptal edilemiyor o tek seferlik alındığını söyledi dışarıya çıktım müşteri hizmetlerini aradım tekrardan şubeden iptal edebileceğini söyledi şubeye gittim çalışanlar ters ters konuşarak saygısızca o iptal edilemiyor sen kendin yapmadın mı zaten gibi şeyler söyleyerek tersledi attılar ben de uğraşmadım eve geldim VakıfBank mobil uygulamasından poliçelerime giriyorum ve iptal etme seçeneği çıkıyor yani iptal edilebilen bir şey ama uygulamadan edilmiyor şubeye git diyor şubeye gidiyorum edilmediğini söylüyorlar müşteri hizmetleri ve uygulama iptal edilebileceğini söylüyor ne yapabilirim

DogancanYr

80+ Bronze
Başka şubeye git böyle yalan, yanlış ve prim yapmayı seviyorlar.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben telefon üzerinden iptal ettirmiştim.

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Ahmet Hakan
Bu olay dahil tüm süreci CİMER'e yaz. 2 güne kapına kadar gelir özür dilerler. Yapmaları zaten yasal değil isteğin olmadan. Bir de iptal etmeyerek mağdur ediyorlar.

En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu olay dahil tüm süreci CİMER'e yaz. 2 güne kapına kadar gelir özür dilerler. Yapmaları zaten yasal değil isteğin olmadan. Bir de iptal etmeyerek mağdur ediyorlar.
18.12.2024 Tarihinde Gaziantep Vakıfbank şubesinden banka hesabı açıp bankomat kart almak için başvuru yaptım. Banka çalışanı hesabımı açtı ve 250 TL yatırmam gerektiğini söyledi. Ben de gittim yatırdım ve tekrar bankacının yanına geldim. Normal şartlarda böyle bir ücret alınmıyor. Bankacı Vakıfbank mobil şubeme girmemi istedi girdim ve telefonu bankacıya verdim. Bankacı bir adet 124 TL'lik bir adet 125 TL'lik olmak üzere 2 adet işlem gerçekleştirdi. Bana kesinlikle ne işlemi yaptığına dair bilgi vermedi ve bankomat kartını da sonra alacağımı söyledi. Normal şartlarda kartı almadan buraya kadar yapılan tüm işlemler ücretsiz yapılıyor ama benim 250 lira aldı. Eve gelip hesaba girdiğimde dekortları incelerken adıma seyahat sağlık sigortası ve hayat emeklilik sigortası yapıldığını gördüm. Tamamen benim bilgim dışında gerçekleşen işlemler. Ertesi gün müşteri hizmetlerini aradım müşteri hizmetleri şubeye giderek iptal edebileceğimi söyledi. Şubeye gittim kesinlikle iptal edilemeyeceğini söyledi. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım tekrardan istediğim zaman iptal edip ücretimin iadesini alabileceğimi söyledi. Mobil bankacılığa giriyorum poliçelerim kısmından iptal etme seçeneği var yani iptal edilebiliyor ama bankaya gitmek gerekiyor iptal etmek için.Yaptıkları şeyin yasal olmaması bir yana gittiğimde bir de çalışanlar sesini yükselterek sen kendin yapmadın mı zaten düzeltmeyiz, iptal edemeyiz tarzında sesini yükselterek söylemlerde bulundu. Bilgim olmadan böyle bir işlemi yaparak mağdur ettikleri yetmediği gibi işlemi iptal etmek istediğimde de mağdur ettiler. Üzerime olan sigortalar benim isteğim dışında yapılan şeylerdir tamamen sorunumun çözülmesini istiyorum.

Top Bottom