Neler Yeni

vakifbank word ila yapi kredi word aynimi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Halil Yaşar
Beyler vakifbank word ila yapi kredi word aynimi? Taksitle laptop alicamda

3.George

80+ Bronze
vakıfbank wordde taksit sıkıntı olabiliyor. Bir keresinde taksitlendirmek istediğim halde yapamamıştım. Yapıkredi ile denediğimde olmuştu. daha bilgili biri olsa daha çok yardımcı olabilir sana.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
vakıfbank wordde taksit sıkıntı olabiliyor. Bir keresinde taksitlendirmek istediğim halde yapamamıştım. Yapıkredi ile denediğimde olmuştu. daha bilgili biri olsa daha çok yardımcı olabilir sana.
World taksitleri şirketler için kapattı, kişisel kartlar için de 2'ye indirdi diye biliyorum. Tam emin değilim ama çalıştığım yerde abim muhasebeci oradan duydum öyle hatırlıyorum.

Hocam Vakıfbank İle çoğu yerde taksit yok artık yapı kredi WORLD AL alacaksan

3.George

80+ Bronze
World taksitleri şirketler için kapattı, kişisel kartlar için de 2'ye indirdi diye biliyorum. Tam emin değilim ama çalıştığım yerde abim muhasebeci oradan duydum öyle hatırlıyorum.
Bilmiyorum hocam ama vakıfbank değilde yapıkredi ile taksit oluyor genel olarak. Bende öyle olmuştu.

yerçileği

80+ Bronze
vakıfı bilmiyorum ama yapıkredi çok iyi hepsiburadada çok iyi taksit yapıyor bazı dönemler hepsiburada 3 ay erteleme peşin 6 ay taksit gibi şeyler oluyor superstepte 12 taksit oluyor bazen yapıkredi world gayet iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,889
Üyeler
163,737
Son üye
saizi893
Top Bottom