Neler Yeni

Kredi kartı limiti ve taksitlendirme hakkında

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Kart hariç elinde ne kadar para var
Hocam bende 13k tam net para var. Peder üstünü tamamlarım dedi. Almaya çalıştım limit yetersiz kabul etmedi. Limit 7.2k kullanılabilir 5.9k.

Farway

80+ Silver
Dostum... Limit yetmiyor ya hani?????? Para var kartın limiti yetmiyor. Hani pc'yide ben kendi paramla alıyorum. Peder 2k destek çıkıyor.
14 yaptırt limiti,kartında üstüne para ekle öyle yaptırsan olmuyor mu bir sorsana.

serkangf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serkan Gürler
Öncelikle kart limitini yükselt max ne kadar veriyorlarsa. Sonra elindeki nakit parayı atm ile karta yatır. Benim kredi kartı limitim 9000 tl ama bütün parayı kredi kartına yatırdım o şekilde aldım. Sen ne kadar yatırırsan kredi kartı alır sıkıntı olmaz. Limitin üstünde para alıyor. Yarın sabah erkenden bankaya git bu dediğimi söyle ve böyle olursa taksit oluyor mu onu öğren. Taksit denemediğin için bilmiyorum.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
14 yaptırt limiti,kartında üstüne para ekle öyle yaptırsan olmuyor mu bir sorsana.
Öncelikle kart limitini yükselt max ne kadar veriyorlarsa. Sonra elindeki nakit parayı atm ile karta yatır. Benim kredi kartı limitim 9000 TL ama bütün parayı kredi kartına yatırdım o şekilde aldım. Sen ne kadar yatırırsan kredi kartı alır sıkıntı olmaz. Limitin üstünde para alıyor. Yarın sabah erkenden bankaya git bu dediğimi söyle ve böyle olursa taksit oluyor mu onu öğren. Taksit denemediğin için bilmiyorum.
Deneyim bir. Güncellerim konuyu

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,583
İsim
Mert Can Ergün
Elindeki parayı kredi kartına yükle limiti yükselir onla da ürünü alıp taksit yaparsın

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Deneyim bir. Güncellerim konuyu
Kartın limitini 13.2k yaptık zor bela. 2 saat banka uğraştırdı. Sonra üstüne 3k para yatırıp aldım. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Top Bottom