Kredi kartı limiti ve taksitlendirme hakkında

Kart hariç elinde ne kadar para var
Hocam bende 13k tam net para var. Peder üstünü tamamlarım dedi. Almaya çalıştım limit yetersiz kabul etmedi. Limit 7.2k kullanılabilir 5.9k.

Dostum... Limit yetmiyor ya hani?????? Para var kartın limiti yetmiyor. Hani pc'yide ben kendi paramla alıyorum. Peder 2k destek çıkıyor.
14 yaptırt limiti,kartında üstüne para ekle öyle yaptırsan olmuyor mu bir sorsana.

Öncelikle kart limitini yükselt max ne kadar veriyorlarsa. Sonra elindeki nakit parayı atm ile karta yatır. Benim kredi kartı limitim 9000 tl ama bütün parayı kredi kartına yatırdım o şekilde aldım. Sen ne kadar yatırırsan kredi kartı alır sıkıntı olmaz. Limitin üstünde para alıyor. Yarın sabah erkenden bankaya git bu dediğimi söyle ve böyle olursa taksit oluyor mu onu öğren. Taksit denemediğin için bilmiyorum.

14 yaptırt limiti,kartında üstüne para ekle öyle yaptırsan olmuyor mu bir sorsana.
Öncelikle kart limitini yükselt max ne kadar veriyorlarsa. Sonra elindeki nakit parayı atm ile karta yatır. Benim kredi kartı limitim 9000 TL ama bütün parayı kredi kartına yatırdım o şekilde aldım. Sen ne kadar yatırırsan kredi kartı alır sıkıntı olmaz. Limitin üstünde para alıyor. Yarın sabah erkenden bankaya git bu dediğimi söyle ve böyle olursa taksit oluyor mu onu öğren. Taksit denemediğin için bilmiyorum.
Deneyim bir. Güncellerim konuyu

Elindeki parayı kredi kartına yükle limiti yükselir onla da ürünü alıp taksit yaparsın

Geri