muratgullu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 248
Tornavidanin kendininde mıknatıs var. Uçlara ilettiği kadar tutmaya çalışıyor ama çok etkili değilMıknatıslı mı bilgisi olan varsa yeşillendirsin lütfen
Hocam bu fiyata çok bir beklentim yok zaten basit işler için kullanacağım ama yine de bilgilendirme için teşekkürler .Bu 2 yıldır bu formda paylaşılır ve fiyatları hep uygundu. Çünkü kaliteli değiller.
Temuda daha kalitelileri var tabi sadece set lazımken yanına başka şeylerde alman gerekiyor orası ayrı yada aliden alınabilir ama buda iş görür diye alınabilir telefoncu adam ztn buna bakmaz
Kullanırsın, benim eleştirdiğim şey fırsata eklenmesi. Çünkü hep ucuz oldu bu set. Neredeyse sıcak fırsatı takip edenin hepsi aldı. Ben bile aldım 2023 yılında.Hocam bu fiyata çok bir beklentim yok zaten basit işler için kullanacağım ama yine de bilgilendirme için teşekkürler .
Hocam napalım 2023 konularına mı göz atalım sizin için? İndirim var paylaşılmış ihtiyacın varsa al geç. Fırsata eklenmesinin neyinden rahatsız oluyorsun onu anlayamadım?Kullanırsın, benim eleştirdiğim şey fırsata eklenmesi. Çünkü hep ucuz oldu bu set. Neredeyse sıcak fırsatı takip edenin hepsi aldı. Ben bile aldım 2023 yılında.
Hocam napalım 2023 konularına mı göz atalım sizin için? İndirim var paylaşılmış ihtiyacın varsa al geç. Fırsata eklenmesinin neyinden rahatsız oluyorsun onu anlayamadım?
Gayet de fırsat. Beğenmediysen gjt başka konuya. A2 TürkçeFırsat olmadığı için olabilir mi? Onca şey yazıp yukarıya, sırf kuru muhalefet olmak için gelip yorum yazma.
Şaka mısın sen çocuk? Her yerde bu setten kaynıyor diyorum. Gelmiş hala dalkavuk gibi ötüyor. Sen git başka yere. Adamın tepesini attırmayın. İşinize gidin, aranmayın.Gayet de fırsat. Beğenmediysen gjt başka konuya. Bide doğru düzgün konuşsana ne dediğin anlaşılmıyor.
Çocuk sensin kiminle konuştuğuna dikkat et. Askerlik arkadaşın yok karşında!Şaka mısın sen çocuk? Her yerde bu setten kaynıyor diyorum. Gelmiş hala dalkavuk gibi ötüyor. Sen git başka yere. Adamın tepesini attırmayın. İşinize gidin, aranmayın.