VAKKI Tornavida seti 25 parça 140 ₺

Aynisindan var 1 tane eksik yollamislar

Mıknatıslı mı bilgisi olan varsa yeşillendirsin lütfen

Bu 2 yıldır bu formda paylaşılır ve fiyatları hep uygundu. Çünkü kaliteli değiller.
Hocam bu fiyata çok bir beklentim yok zaten basit işler için kullanacağım ama yine de bilgilendirme için teşekkürler .

Temuda daha kalitelileri var tabi sadece set lazımken yanına başka şeylerde alman gerekiyor orası ayrı yada aliden alınabilir ama buda iş görür diye alınabilir telefoncu adam ztn buna bakmaz

Hocam bu fiyata çok bir beklentim yok zaten basit işler için kullanacağım ama yine de bilgilendirme için teşekkürler .
Kullanırsın, benim eleştirdiğim şey fırsata eklenmesi. Çünkü hep ucuz oldu bu set. Neredeyse sıcak fırsatı takip edenin hepsi aldı. Ben bile aldım 2023 yılında.

Kullanırsın, benim eleştirdiğim şey fırsata eklenmesi. Çünkü hep ucuz oldu bu set. Neredeyse sıcak fırsatı takip edenin hepsi aldı. Ben bile aldım 2023 yılında.
Hocam napalım 2023 konularına mı göz atalım sizin için? İndirim var paylaşılmış ihtiyacın varsa al geç. Fırsata eklenmesinin neyinden rahatsız oluyorsun onu anlayamadım?

Hocam napalım 2023 konularına mı göz atalım sizin için? İndirim var paylaşılmış ihtiyacın varsa al geç. Fırsata eklenmesinin neyinden rahatsız oluyorsun onu anlayamadım?

Fırsat olmadığı için olabilir mi? Onca şey yazıp yukarıya, sırf kuru muhalefet olmak için gelip yorum yazma.

Şaka mısın sen çocuk? Her yerde bu setten kaynıyor diyorum. Gelmiş hala dalkavuk gibi ötüyor. Sen git başka yere. Adamın tepesini attırmayın. İşinize gidin, aranmayın.
Çocuk sensin kiminle konuştuğuna dikkat et. Askerlik arkadaşın yok karşında!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,168
Üyeler
184,744
Son üye
rescar12
Geri