Neler Yeni

VAKKI Tornavida seti 25 parça 140 ₺

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Sinan
1 yıl önce 20 liraya almıştım kuponla. İş yerinde laptopların kasalarını falan açarken kullanıyorum. Kalite olarak F/P ama temudan daha iyi seçenekler bulunabilir belki. Mıknatıslı ama mıknatısı öyle aşırı güçlü değil.

1737716007605.png

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Aykut
Bunlar kaliteli değil ya. Tutsan tutulmuyor doğru düzgün, ceviremiyorsun bile. Biraz daha koyun daha iyisini alın. Ucuz diye alınamaz kanaatimce.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,726
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Alüminyum ve biraz fazla sıkılmış vida görünce kırılan/yamulan uçları var, küçük el işleri için ideal ama fazlasını kaldırmaz

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
MURAT GÜLLÜ
Kullanırsın, benim eleştirdiğim şey fırsata eklenmesi. Çünkü hep ucuz oldu bu set. Neredeyse sıcak fırsatı takip edenin hepsi aldı. Ben bile aldım 2023 yılında.

Hocam biraz piyasaya bakarsan şu an fiyatının yüksek olduğunu görürsün. Hep ucuz olmuş olabilir ama şu an en ucuz burada . Madem öyle hep ucuz olan ürünlerin dahada ucuzladığında kimse konu açmasın.

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Onur
hocam değer mi mesela telefon ekran değiştğircem vidaları yalama yapar mı
Telefonlar için verimli pek değil. Orta mekanizme kavrama yeteneksiz yapılmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam biraz piyasaya bakarsan şu an fiyatının yüksek olduğunu görürsün. Hep ucuz olmuş olabilir ama şu an en ucuz burada . Madem öyle hep ucuz olan ürünlerin dahada ucuzladığında kimse konu açmasın.
Konuya bak birisi link ekledi, biraz araştırıp da konuşalım. 125 tl her yerde var. Trendyol linki konuya eklendi.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,258
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
yani arada iş yapabiliyor ama kavraması çok kötü ,kuvvet verip döndürülmüyor fazla. Alın arabada dursun

Top Bottom