Bak hala ötüyor yahu, hem sataşıyor hem de ötüyor. Zaten olamazsın asker arkadaşım. Çapın ve yaşın yetmez.Çocuk sensin kiminle konuştuğuna dikkat et. Askerlik arkadaşın yok karşında!
Bak hala ötüyor yahu, hem sataşıyor hem de ötüyor. Zaten olamazsın asker arkadaşım. Çapın ve yaşın yetmez.Çocuk sensin kiminle konuştuğuna dikkat et. Askerlik arkadaşın yok karşında!
Olum sen sıkıntılı mısın? Ciddi soruyorum bak. Sıkıntın varsa gel konuşalım. Ne bu tantana? Bak işine.Bak hala ötüyor yahu, hem sataşıyor hem de ötüyor. Zaten olamazsın asker arkadaşım. Çapın ve yaşın yetmez.
hocam değer mi mesela telefon ekran değiştğircem vidaları yalama yapar mıŞaka mısın sen çocuk? Her yerde bu setten kaynıyor diyorum. Gelmiş hala dalkavuk gibi ötüyor. Sen git başka yere. Adamın tepesini attırmayın. İşinize gidin, aranmayın.
Kullanırsın, benim eleştirdiğim şey fırsata eklenmesi. Çünkü hep ucuz oldu bu set. Neredeyse sıcak fırsatı takip edenin hepsi aldı. Ben bile aldım 2023 yılında.
Telefonlar için verimli pek değil. Orta mekanizme kavrama yeteneksiz yapılmış.hocam değer mi mesela telefon ekran değiştğircem vidaları yalama yapar mı
Konuya bak birisi link ekledi, biraz araştırıp da konuşalım. 125 tl her yerde var. Trendyol linki konuya eklendi.Hocam biraz piyasaya bakarsan şu an fiyatının yüksek olduğunu görürsün. Hep ucuz olmuş olabilir ama şu an en ucuz burada . Madem öyle hep ucuz olan ürünlerin dahada ucuzladığında kimse konu açmasın.