Neler Yeni

Vakumlu Soğutucu alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Burak Akgündüz
Selam dostlar bende ASUS Vivobook D509DJ-BR062t adlı laptop var. Ben laptopuma soğutucu almayı düşünüyorum. Vakumlu soğutucular internette çok iyi soğuttuğunu gördüm alınır mı?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Nedense ben bir fark hissetmedim şuanda da kenarda duruyor takmıyorum turbo boost kapalı iken 70 -80 arası ısıları 60 civarına çekmekm için aldım fakat bir fark görmedim çok ses yapıyor .

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,539
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Ben eski laptopumda kullandım guzel bi sıcaklık düşüşü yakaladım. Ancak ne kadar sağlıklı bilmiyorum.
Laptopum 3 seneye yakın macun ve temizlik bakımı yapılmamıştı

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Laptopun altına koyulan soğutucular bana daha sağlıklı geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Burak Akgündüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben eski laptopumda kullandım guzel bi sıcaklık düşüşü yakaladım. Ancak ne kadar sağlıklı bilmiyorum.
Peki herhangi bir zararı var mı? Laptop fanına zarar verdiğini söylüyorlar ondan biraz almaktan çekiniyorum.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,539
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Burak Akgündüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptopum 3 seneye yakın macun ve temizlik bakımı yapılmamıştı
Benim daha 8 9 aylık laptopum.Ne kadar sıklıkla yapılmallı macun ve temizlik bakımı?Ben bilmediğim için ve garantisi olduğu için hiç girmedim o işlere.Ağır oyunlarda ısınıyor 80 90 derece arası gidiyor ekran kartı sıcaklığı.Yeni olduğu için daha değiştirmedim o yüzden.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,539
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Benim daha 8 9 aylık laptopum.Ne kadar sıklıkla yapılmallı macun ve temizlik bakımı?Ben bilmediğim için ve garantisi olduğu için hiç girmedim o işlere.Ağır oyunlarda ısınıyor 80 90 derece arası gidiyor ekran kartı sıcaklığı.Yeni olduğu için daha değiştirmedim o yüzden.
Aslına bu süre cihazdan cihaza ve macun kalitesinden kalitesine değişebiliyor. Sıcaklıkların ne zaman artmaya başlarsa o zaman yapılmalı. Laptopunun garantisi yüksek ihtimalle devam ediyor. Benim bildiğim içini açarsan garanti bozulacaktır. Servise bir sor istersen içini açarsam garanti bozulur mu diye. Bide bakım için servisle görüşebilirsin. Garanti dahilinde mi bakım yapıyorlar yoksa ücretli mi.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
fanın aerosunu bozuyor diye biliyorum emin değilim araştırmadan test etmeden bilemeyiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Burak Akgündüz
Be
Aslına bu süre cihazdan cihaza ve macun kalitesinden kalitesine değişebiliyor. Sıcaklıkların ne zaman artmaya başlarsa o zaman yapılmalı. Laptopunun garantisi yüksek ihtimalle devam ediyor. Benim bildiğim içini açarsan garanti bozulacaktır. Servise bir sor istersen içini açarsam garanti bozulur mu diye. Bide bakım için servisle görüşebilirsin. Garanti dahilinde mi bakım yapıyorlar yoksa ücretli mi.
Ben 1 yıl sonra temizletmeyi düşünüyorum bence laptopum için normal değerler ağır oyunlarda 80 85 dereceler geziyor ekran kartı ama soğutucu alıcam da işte çok kararsızım. Alttan soğutmalı alsam altta küçük bir hava çıkışı var o yüzden pek etki etmediğini düşünüyorum.

lexmeno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Umut Öztürk
Be

Ben 1 yıl sonra temizletmeyi düşünüyorum bence laptopum için normal değerler ağır oyunlarda 80 85 dereceler geziyor ekran kartı ama soğutucu alıcam da işte çok kararsızım. Alttan soğutmalı alsam altta küçük bir hava çıkışı var o yüzden pek etki etmediğini düşünüyorum.
Hala kullanıyor musunuz hocam? Ben de almak istiyorum ama fanın düzenini bozuyor diyorlar doğru mu zararlı mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,127
Üyeler
161,662
Son üye
Capicot
Top Bottom