yok oyle bir sorun yokişlemci güç moduna baktınızmı ya da ısınmaya ısınıyorsa güç kısıyodur o yüzden fps dusuk olabilir
evetAttığım şeyi denedin mi?
cpu gpu kullanımı açıp birkaç oyunda deneyip ss atsanayok oyle bir sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet
ynei laptop ama her driveri kurduk fortnite oyununda da bu sekilde 60 fps ustune cıkmamıscpu gpu kullanımı açıp birkaç oyunda deneyip ss atsana
deneyelimMux switch varmı o laptoptw bilmiyorum varsa kapat bios yada omen gaming hub yada biostan kapatmayı dene ekran kartı drıverını güncelle.
fortnite da düzeldimiynei laptop ama her driveri kurduk fortnite oyununda da bu sekilde 60 fps ustune cıkmamıs
deneyelim
bir forumda altta paylacşagım yazıyı gorduk ve denedik sorun dzueldi valorant icinn
Hortalayım konuyu çok can sıkıcı bir sorun yeni gelecek arkadaşlar bu konuya denk gelebilir.
Çözüm ise şöyle oyuna sağ tıklayın özelliklere girin uyumluluk sekmesinde tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak kutucuğu var onu tik koyun FPS sorununuz kalmayacaktır herkese iyi forumlar.
onu da acalım şimdi bakalım ama ayarı valorant icin denedik fortnite epic gameste olduug icin masaüstüne gelmiyor oyun aynı ayarı nasıl denicez bilmiyorumfortnite da düzeldimi
fortinte ın optimizasyonu kötü o yüzden 60 fps de olabilir performans modu var oradan ona cekip öyle deneyin öyle bir ayar yoksa varsa ilk onu deneonu da acalım şimdi bakalım ama ayarı valorant icin denedik fortnite epic gameste olduug icin masaüstüne gelmiyor oyun aynı ayarı nasıl denicez bilmiyorum
yaptık ama her oyun icin mi boyle olacak anlamadım şimdi mesela bende boyle bir durum yoktu arkadasımda ne alaka anlamaıdmEpic gamesin dosya konumunu aç fortniteı bul dediğin gibi yap.
windowsun sorunları windows kaç kullanıyor arkadaşınyaptık ama her oyun icin mi boyle olacak anlamadım şimdi mesela bende boyle bir durum yoktu arkadasımda ne alaka anlamaıdm