mutialtinok
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
forum.donanimarsivi.com
Hocam dediklerinizi dinledim 10 tane format attım hepsini yaptım ama olmadı. 65k ya sistem dizdim ve oyun oynayamıyorum psikolojim bozuldu ve bu sorunu çözmeye çalışıyorum. Olmuyor dediklerinizi yüz kere yaptım.Önceden konu açmıştın, yardımcı olmaya çalışmamıza rağmen cevap vermedin ve üstüne gelip yeni konu açıp çözüm beklemen saçma değil mi?
Valorant "a critical error has occured hatası çözümünü bilen var mı?
Valorant "a critical error has occured hatası çözümünü bilen var mı?forum.donanimarsivi.com
Burada karşılık beklemeden hatta kayba uğrayıp (vakit kaybı) sana yardım etmeye çalışan insanlar var.
Forumlarda bu hatayla çokça karşılaşanlar var. Bilinmeyen bir şekilde sorunu çözülenler, bahsettiğim uygulamaları sildikten sonra çözülenler format attıktan sonra çözülenler ve sorunu hiçbir şekilde çözülmeyenler var.
Siz yine de Afterburner, Antivirüs, RivaTuner gibi yazılımları silip, Windows Defender'ı kapattıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp, Valorant'ı yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Sorun çözülmezse de daha fazla bilgim yok.
O zaman kaynak araştırmasına devam edin. Reddit üzerinden, YouTube üzerinden, diğer forumlar üzerinden. Araştırıp sorununuzun çözümünü bulmak dışında çareniz yok. Bu forumda bu sorunu çözebilecek kadar yetkin birilerinin var olduğunu düşünmüyorum.Hocam dediklerinizi dinledim 10 tane format attım hepsini yaptım ama olmadı. 65k ya sistem dizdim ve oyun oynayamıyorum psikolojim bozuldu ve bu sorunu çözmeye çalışıyorum. Olmuyor dediklerinizi yüz kere yaptım.
Tamam dostum teşekkür ediyorum ilgin için.O zaman kaynak araştırmasına devam edin. Reddit üzerinden, YouTube üzerinden, diğer forumlar üzerinden. Araştırıp sorununuzun çözümünü bulmak dışında çareniz yok. Bu forumda bu sorunu çözebilecek kadar yetkin birilerinin var olduğunu düşünmüyorum.