Neler Yeni

Mavi Ekran Valorant açılırken mavi ekran, minidump var

ysrylmz

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba bir süredir düzgün oyun oynamıyordum fakat daha önce valorant sık sık oynuyordum sıkıntı olmadan. Dün valorantı güncelledim ve girmek istedim fakat oyun açılıştakı splash screende mavi ekran verdi. Hata vgk.sys yazıyor. Dünden bu yana ekran kartı driverimı ddu ile kaldırdıp son sürüm kurdum ve vanguardı sil yükle yaptım bir değişiklik olmadı.
Windows 11 kullanıyorum.
En son çıkan minidump doyasını alta ekliyorum inceleyebilecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Minidump

Son düzenleme:
Merhaba bir süredir düzgün oyun oynamıyordum fakat daha önce valorant sık sık oynuyordum sıkıntı olmadan. Dün valorantı güncelledim ve girmek istedim fakat oyun açılıştakı splash screende mavi ekran verdi. Hata vgk.sys yazıyor. Dünden bu yana ekran kartı driverimı ddu ile kaldırdıp son sürüm kurdum ve vanguardı sil yükle yaptım bir değişiklik olmadı.
Windows 11 kullanıyorum.
En son çıkan minidump doyasını alta ekliyorum inceleyebilecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Minidump
Vanguardı ve Valorantı kaldırıp tekrardan kur bakalım.

Oyunu da silip yükledim az önce hiçbir değişiklik yok yine mavi ekran vgk.sys sorunu devam ediyor

Oyunu da silip yükledim az önce hiçbir değişiklik yok yine mavi ekran vgk.sys sorunu devam ediyor
Windows güncellemelerin varsa onları yap bir de. Sorun Riottan kaynaklı.

Windows güncellemelerin varsa onları yap bir de. Sorun Riottan kaynaklı.
Windows update de yaptım yok, internette sanallaştırmayla ilgili şeyler vardı onları da uyguladım ama değişmedi büyük ihtimalle riot kaynaklı patch bekleyeceğiz artık ne zaman gelirse

Geri