W Wotw 80+ Bronze Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 759 Reaksiyon skoru 127 2 Ekim 2021 #1 valorant bugüne kadar gayet iyi şekilde oynayabiliyodum ama bugün oyun nedensiz bi şekilde açılmıyo herhangi bi hatada vermiyo görev yöneticisini açtım ordadakapalı gözüküyo
valorant bugüne kadar gayet iyi şekilde oynayabiliyodum ama bugün oyun nedensiz bi şekilde açılmıyo herhangi bi hatada vermiyo görev yöneticisini açtım ordadakapalı gözüküyo
DA_mødları_çok_iyi Cezalı 80+ Gold Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 6,338 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 3,321 2 Ekim 2021 #2 Bana da arada böyle oluyor kapat aç yaptığımda düzeliyor bir çözüm bulamadım
W Wotw 80+ Bronze Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 759 Reaksiyon skoru 127 2 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hesef yazmış: Bana da arada böyle oluyor kapat aç yaptığımda düzeliyor bir çözüm bulamadım Devamı için tıklayın... at kapat yaptım yeniden başlattım ama yine olmuyo Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Ekim 2021 lol de açılmıyo sanırım riot uygulamaarımda sıkıntı var. Yazabileceğim bi site tarzı bi yer var mı? Son düzenleme: 2 Ekim 2021
Hesef yazmış: Bana da arada böyle oluyor kapat aç yaptığımda düzeliyor bir çözüm bulamadım Devamı için tıklayın... at kapat yaptım yeniden başlattım ama yine olmuyo Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Ekim 2021 lol de açılmıyo sanırım riot uygulamaarımda sıkıntı var. Yazabileceğim bi site tarzı bi yer var mı?