murat eren
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 146
1 ortalama fps in kaç 2 ranked yada relod oynuyormusunsa arkadaslar günde son 2 haftadır 15 16 saat ondan oncesinde de günde 4-5 saat oynuyorum mükemmel bir oyun bugmuş hileymiş cart curt hiç bir şey yok mükemmel bir oyun artık herşeyi aşmış bir oyun skinler ucuz oyun free daha ne olsun ama ben bu oyunda gelişemiyorum yok yani takıldım bi yerde gitmiyor dahada deli gibi kreatifte alıştırma şu bu yapmama rağmen buildde ilerleyemiyorum yani takılıyorum kalıyorum pingimde 20 30 civarı onla ilgili oldugunu da sanmıyorum ne yapabilirim nasıl gelişebilirim bu oyunda ya adamlar bi yerlerden giriyor çıkıyor birşeyler yapıyor beni kapatıyor açıyor vuruyor ben sıkınca hemen ortadan kayboluyor hızlı hızlı ebesininkine kadar yükseliyor ben mal oluyorum kalıyorum kafayı yiyorum yani ne yapabilriim var mı forumda bu oyunda sağlam olan kimse yardımcı olabilecek bana bu arada bütün ayarlarımı elden geçirdim hassasiyettir build ayarları şu bu a dan z ye hepsini düzenledim ayardan yana sıkıntım yok yani aimimde gayet iyi durumda tek build muhabbeti beni çıldırtıyor şu oyunda zero buildde oynamak istemiyorum yani çünkü bu oyunun olayı zaten build gider pubg oynarız zero build istesek