Yardım Fortnite gelişemiyorum

sa arkadaslar günde son 2 haftadır 15 16 saat ondan oncesinde de günde 4-5 saat oynuyorum mükemmel bir oyun bugmuş hileymiş cart curt hiç bir şey yok mükemmel bir oyun artık herşeyi aşmış bir oyun skinler ucuz oyun free daha ne olsun ama ben bu oyunda gelişemiyorum yok yani takıldım bi yerde gitmiyor dahada deli gibi kreatifte alıştırma şu bu yapmama rağmen buildde ilerleyemiyorum yani takılıyorum kalıyorum pingimde 20 30 civarı onla ilgili oldugunu da sanmıyorum ne yapabilirim nasıl gelişebilirim bu oyunda ya adamlar bi yerlerden giriyor çıkıyor birşeyler yapıyor beni kapatıyor açıyor vuruyor ben sıkınca hemen ortadan kayboluyor hızlı hızlı ebesininkine kadar yükseliyor ben mal oluyorum kalıyorum kafayı yiyorum yani ne yapabilriim var mı forumda bu oyunda sağlam olan kimse yardımcı olabilecek bana bu arada bütün ayarlarımı elden geçirdim hassasiyettir build ayarları şu bu a dan z ye hepsini düzenledim ayardan yana sıkıntım yok yani aimimde gayet iyi durumda tek build muhabbeti beni çıldırtıyor şu oyunda zero buildde oynamak istemiyorum yani çünkü bu oyunun olayı zaten build gider pubg oynarız zero build istesek
1 ortalama fps in kaç 2 ranked yada relod oynuyormusun

1 ortalama fps in kaç 2 ranked yada relod oynuyormusun

arada giriyorum cogunlukla practice bilmem ne map var bisuıru adam var içinde düz tabanda orada fightlıyoruz build serbest full oradayız fps'im 200 altına düşmüyor bazen cok yogunda 180 200 civarı normal rankedda ama dediğm modda 360 sabit alyorum performans modda en en low grafiklerde oynuyorum görüş mesafesi destansı dokular yüksek tek

Biraz lol gir parmakların kendine gelsin xD
Fortnite da build'de gelişmek için kimsenin atlamadığı yerlere atla ve yapılar yap ilk başta yavaş ama stabil şekilde buildler yaparak ilerle sonra bunu giderek hızlandır bu şekilde emin ol alışırsın veya fortnite sil steam pubg oyna herkesin iyi olduğu oyun dalı ayrıdır ben ikisinide oynayabiliyorum ama pubg daha cazip geliyor en azından her hafta bana birsürü güncelleme yaptırmıyor

2 binin ustunde saatim var oyunda. Ranked falan oynama edit parkurlarinda pratik yap, arkadasin varsa box fight atin, 1v1 atin surekli. Senin gibi yeni baslayan birini bulup vs atman lazim surekli yoksa gelisemezsin. Ranked oynarken olecegim korkusuyla adamla fight atmaktan cekinirsin. Bir de tuslarinin yerlerini iyi ayarla, mumkunse her parmaga 1 tus gelecek sekilde.

Biraz lol gir parmakların kendine gelsin xD
Fortnite da build'de gelişmek için kimsenin atlamadığı yerlere atla ve yapılar yap ilk başta yavaş ama stabil şekilde buildler yaparak ilerle sonra bunu giderek hızlandır bu şekilde emin ol alışırsın veya fortnite sil steam pubg oyna herkesin iyi olduğu oyun dalı ayrıdır ben ikisinide oynayabiliyorum ama pubg daha cazip geliyor en azından her hafta bana birsürü güncelleme yaptırmıyor

yok be babus oyun mükemmel ya ben bukdr güzel kaliteli oyun cok az gördüm zevk alabildiğim valo cs şu bu okdr baydı ki beni bunda uçuyorsun kaçıyorsun çok iyi ya tam benim oyunummuş 4 sene önce oynamıştım ama keşke bırakmasaymışım dediğini denicem yarın sagolasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 binin ustunde saatim var oyunda. Ranked falan oynama edit parkurlarinda pratik yap, arkadasin varsa box fight atin, 1v1 atin surekli. Senin gibi yeni baslayan birini bulup vs atman lazim surekli yoksa gelisemezsin. Ranked oynarken olecegim korkusuyla adamla fight atmaktan cekinirsin. Bir de tuslarinin yerlerini iyi ayarla, mumkunse her parmaga 1 tus gelecek sekilde.

Hocam mouse sol ön tuşu duvar sol arka tuş merdiven e q tuşlarıda zemin çatı hzılı hızlı yol yapabilmek için klavyemde rapid trigger su bu var onlarda fortnite içi tuşlara özel yaptım tek tek hassasiyetlerini işte 1v1 atacak kimse yok ki fnde lavuklar full o ne ** gel cs valo falan diyorlar 1V1 Benim gibi birileri olsa iyi olacakda işte yok maalesef

1756776104773.webp

benimde 168 saat olmuş bu arada

bu oyundaki şu tuvalet kağıdı seti gibi olan tipler varya o lavuklar kadar oynayabilsem yeter bana

Son düzenleme:
yok be babus oyun mükemmel ya ben bukdr güzel kaliteli oyun cok az gördüm zevk alabildiğim valo cs şu bu okdr baydı ki beni bunda uçuyorsun kaçıyorsun çok iyi ya tam benim oyunummuş 4 sene önce oynamıştım ama keşke bırakmasaymışım dediğini denicem yarın sagolasın

Hocam mouse sol ön tuşu duvar sol arka tuş merdiven e q tuşlarıda zemin çatı hzılı hızlı yol yapabilmek için klavyemde rapid trigger su bu var onlarda fortnite içi tuşlara özel yaptım tek tek hassasiyetlerini işte 1v1 atacak kimse yok ki fnde lavuklar full o ne ** gel cs valo falan diyorlar 1V1 Benim gibi birileri olsa iyi olacakda işte yok maalesef
Maalesef Fortnite'in Tr kitlesi yok. Bir yandan olmama sebebi ping yuzunden. Ben E de duvar, c de zemin ,v de cati, mouse uzerinde de merdiven kullaniyorum. Youtuberlarin dc si uzerinden arkadas bulabilirsiniz diye dusunuyorum, ben eskiden oyle bulurdum da son zamanlarda nasil bilmiyorum.

Maalesef Fortnite'in Tr kitlesi yok. Bir yandan olmama sebebi ping yuzunden. Ben E de duvar, c de zemin ,v de cati, mouse uzerinde de merdiven kullaniyorum. Youtuberlarin dc si uzerinden arkadas bulabilirsiniz diye dusunuyorum, ben eskiden oyle bulurdum da son zamanlarda nasil bilmiyorum.

Eyw sagolasın babus

Alıntıyı görüntüle

benimde 168 saat olmuş bu arada

bu oyundaki şu tuvalet kağıdı seti gibi olan tipler varya o lavuklar kadar oynayabilsem yeter bana

1757949446732.webp

260 saat olmuş 12 13 günde +100 saat iyi mi?

rüyamda falan dust2 de merdiven duvar atıyorum pitte ya

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,233
Üyeler
183,077
Son üye
MKAEyarus