Bütün sürücüleri güncellemek sisteminiz açısından iyi daha performanslı çalışır.Hepsini güncelleme ye gerek varmıkı sadece ekran kartını güncellmeem yetmıomu
Bu yazıcağımı kabalık gibi algılama ama bunu buraya yazmaktansa bizzat riotun valorant destek kısmına yazsan , sana bu alanda daha da uzman kişiler yardım eder. Bizzat bana 2 gün önce ettiler ve 2 günde çözdük.Gençler valoranta girince bana sürücünün güncelle diye Bi uyarı verıyor güncelledim hala verıo Bı el atabılırmısınız teşekkür ederim şimdiden Grafik kartı Atı Radeon HD 3600 series
Hayır bunu buraya uazammada Bi sıkıntımı varBu yazıcağımı kabalık gibi algılama ama bunu buraya yazmaktansa bizzat riotun valorant destek kısmına yazsan , sana bu alanda daha da uzman kişiler yardım eder. Bizzat bana 2 gün önce ettiler ve 2 günde çözdük.
nasıl yani?Hayır bunu buraya uazammada Bi sıkıntımı var
drop düşürmeyi nasıl becerdin okadar bekledim yine olmadıGençler valoranta girince bana sürücünün güncelle diye Bi uyarı verıyor güncelledim hala verıo Bı el atabılırmısınız teşekkür ederim şimdiden Grafik kartı Atı Radeon HD 3600 series
9 gün bekledim düştü ve hayal kırıklığı yaşadım beğenmedim oyunudrop düşürmeyi nasıl becerdin okadar bekledim yine olmadı![]()
bana versene hesabı9 gün bekledim düştü ve hayal kırıklığı yaşadım beğenmedim oyunu![]()
lol hesabım olmasaydı içinde verirdimbana versene hesabı![]()