Sadece cs2 ve valorant için stabil 400 fps sistem önerisi

9060xt sizin dediğiniz veya 3080 2. elden 12 15 e seçmeyi düşünüyorum ekran kartını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7800x3d ile 3080 2. el ekran kartlı bir sistem düşünüyordum ben o nasıl olur

veya 2080 ti
Mantıklı seçim 2. el biraz korkutan yer ama 12k civarı 3080 bulunabiliyor. İlerde hikayeli vs için yükseltme yapmak gerekecektir, 3080 yanılmıyorsam 10gb vrami vardı ama sadece fps oynarım dersen hocam problem olmaz

Merhaba arkadaşlar,

Sadece CS2 ve Valorant gibi rekabetçi FPS oyunlarını oynayacağım ikinci bir sistem toplamak istiyorum. Bu sistemde amaç, sadece ölüm maçlarını baz alarak, düşük - orta grafik ayarlarında sabit ve stabil 400 FPS alabilmek.

Hikayeli oyunlar için ayrı bir sistemim zaten var; bu yeni sistemde başka hiçbir oyun oynanmayacak. Ancak şu anki FPS değerlerinden memnun değilim dx11 ile optimize değil ve düşük fps veriyor ölüm kalım maçında 60 fps'e bile düşüyor cs2'de.

Dolayısıyla bana, sadece CS2 ve Valorant gibi FPS oyunlarında en yüksek performansı sağlayacak bir sistem önerisinde bulunabilir misiniz? Olabildiğince FPS odaklı, yani input lag, frame time, stabilite gibi konularda optimize bir sistem olursa çok sevinirim aldıktan sonra kafam rahat etsin istiyorum Fiyat performans bir şey başka hiç ama hiç bir oyun oynamayacağım lütfen 2k 4k kartlardan önermeyin saf kas gücü gerekiyordu sanırım cs2 valo için ekran kartlarında teknoloji önemsiz sanırım.

Şimdiden teşekkür ederim.
Sabit kalacağını zannetmiyorum fps in ama 7800x3d çak bir tane hocam 9060xt 7800xt 5060 ti 5070 de iş görür.

anakart fiyat performans uyguna mı önereyim

ya işte sadece cs2 oynayacam valorantı düşünmeye gerek yok zaten bir klavye bir mouse birde belki şarj kablosu 2 adet usb 3.0 girişi olması dışında hiç bir önemi yok rahatlıkla besleybilsin parçaları yeterli abartı birşeye gerek yok

Sabit kalacağını zannetmiyorum fps in ama 7800x3d çak bir tane hocam 9060xt 7800xt 5060 ti 5070 de iş görür.

5 serisine hiç gerek yok cs2 için amd'de nvidia reflex yok cs2 nvidia köpeği zaten ekran kartında input lag 1.5 2 kat daha düşük oluyor diğer kartlara göre

Mantıklı seçim 2. el biraz korkutan yer ama 12k civarı 3080 bulunabiliyor. İlerde hikayeli vs için yükseltme yapmak gerekecektir, 3080 yanılmıyorsam 10gb vrami vardı ama sadece fps oynarım dersen hocam problem olmaz

hikayeli için pc'm var zaten bunu sadece ve sadece cs için topluyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
ya işte sadece cs2 oynayacam valorantı düşünmeye gerek yok zaten bir klavye bir mouse birde belki şarj kablosu 2 adet usb 3.0 girişi olması dışında hiç bir önemi yok rahatlıkla besleybilsin parçaları yeterli abartı birşeye gerek yok

5 serisine hiç gerek yok cs2 için amd'de nvidia reflex yok cs2 nvidia köpeği zaten ekran kartında input lag 1.5 2 kat daha düşük oluyor diğer kartlara göre

hocam en iyisi yeni bir konu açman ben anlıyorum biraz anakartlardan felan ama benden daha iyi anlayanlar vardır net kendin de araştırabilirsin tabi 7800x3dyi besleyen kaliteli 6000 mhz ve üstü destekleyen bir anakart en iyisi konu açman bilen arkadaşlar yardımcı olur

hocam en iyisi yeni bir konu açman ben anlıyorum biraz anakartlardan felan ama benden daha iyi anlayanlar vardır net kendin de araştırabilirsin tabi 7800x3dyi besleyen kaliteli 6000 mhz ve üstü destekleyen bir anakart en iyisi konu açman bilen arkadaşlar yardımcı olur

tamamdır teşekkürler.

Para çok problem değil dersen 9800x3d'ye de yönelebilirsin hocam

Para çok problem değil dersen 9800x3d'ye de yönelebilirsin hocam

okadara da gerek yok be e spotcu değiliz bir şey değiliz kaç fps fark edecek sanki

incelemede max 50 fps fark var fiyat farkı 8-10k değmez

Geri