Neler Yeni

Valorant aim geliştiremiyorum!

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ege
Merhaba, bu konuya mesaj atanlar lütfen yüksek ranklı arkadaşlar olsun. Yaklaşık 2 haftadır 3 4 saat valorant oynuyorum bunun yarım saati poligon oluyor ve 2 3 derecesiz girip full ranked oynuyorum. Maximum gold 1 oldum sonra silver 3 düştüm. 2 hafta önce aim geliştirmeye karar vermeden önce poligonda 74 saniyede 50 bot öldürebiliyordum fakat şimdi 67 saniyede hepsini öldürebiliyorum. Çok az gelişme var bunu gördüğümde çok üzüldüm. Sizce ne yapmam lazm? Fps tarzı oyunlar bana göre değilmi?

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Kardeşim kasma bu kadar eğlenmene bak :)

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Merhaba, bu konuya mesaj atanlar lütfen yüksek ranklı arkadaşlar olsun. Yaklaşık 2 haftadır 3 4 saat valorant oynuyorum bunun yarım saati poligon oluyor ve 2 3 derecesiz girip full ranked oynuyorum. Maximum gold 1 oldum sonra silver 3 düştüm. 2 hafta önce aim geliştirmeye karar vermeden önce poligonda 74 saniyede 50 bot öldürebiliyordum fakat şimdi 67 saniyede hepsini öldürebiliyorum. Çok az gelişme var bunu gördüğümde çok üzüldüm. Sizce ne yapmam lazm? Fps tarzı oyunlar bana göre değilmi?
Çözünürlük değiştirerek grafik arttırarak bile çok etkiliyor. Ben birden +20 almaya başladım

Sir Cem T-oker

80+ Gold
ben her gün hassasiyet değiştiriyorum. 15 tane cross var sürekli değiştiriyorum. böylece aim sabit kalmıyor sürekli değişiyor.
sevdiğin tarzda crossları kaydet ve kullan. zamanla gelişir ztn. tek tek ateş etmen senin için daha yararlı lur. (kafaya)

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözünürlük değiştirerek grafik arttırarak bile çok etkiliyor. Ben birden +20 almaya başladım
Ne faydası olacak anlamadım. Fakat 60 sabit alıyorum çünkü 60HZ tayfadanım yakında 165 e geçeceğim vatan bilgisayar dolandırdı benide konularıma bakabilirsiniz.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Ne faydası olacak anlamadım. Fakat 60 sabit alıyorum çünkü 60HZ tayfadanım yakında 165 e geçeceğim vatan bilgisayar dolandırdı benide konularıma bakabilirsiniz.
sabitleme fpsini.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
FPS'ini gidip de 60'a sabitleme input lagı arttırır. Monitörün 60 hz ise bile minimum aldığın fps'in altına düşmeyecek bir değere sabitle 144 üzeri fps alıyorsan ve bu değerin altına düşmüyorsan 144'e sabitleyeiblirsin. Ya da PC'in güçlüyse daha yükseğe. Gelişmeden önce düşüş de yaşanır önemli olan sürekli devam etmek.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,171
İsim
Abdullah Aydoğdu
FPS ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. Monitörün 60 Hz bile olsa yüksek FPS almaya bak. @Amanita nın dediği gibi input lagı düşürür ve daha akıcı bir oyun sağlar.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Hellian aim geliştirme videosundaki kafayı takip etme ve 2li 3lü vurma antrenmanları vardı onları mutlaka yap. Bunları yaptıktan sonra Zor modda botları vurmaya çalış poligon kısmında. En son spike kurma ve çözmeyi de yap zor modda bir kaç kere. Ben böyle yaparak sıfırdan hiçbir oyun geçmişim olmadan geliştim. Rankım normalde elması gördüm geçen haftalarda şuan daha düşük bir ranktayım ama bunları yaparsan gelişirsin.

S3na

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
sena
İlgilendiği Kategoriler
valorant
immortal 2yim aktif olarak yarı prof ve prof bi kaç takımdada oynadım istersen s3na#6054 yardımcı olabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hellian aim geliştirme videosundaki kafayı takip etme ve 2li 3lü vurma antrenmanları vardı onları mutlaka yap. Bunları yaptıktan sonra Zor modda botları vurmaya çalış poligon kısmında. En son spike kurma ve çözmeyi de yap zor modda bir kaç kere. Ben böyle yaparak sıfırdan hiçbir oyun geçmişim olmadan geliştim. Rankım normalde elması gördüm geçen haftalarda şuan daha düşük bir ranktayım ama bunları yaparsan gelişirsin.
pek işe yaramıyor öyle aim programları çünkü herkese farklı etkiler gösteriyor ki hellianın aim geliştirmesi max plat seviyesine çıkarıcak bir program

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ege
Fps 200 altı olmuyor sadece hz sıkıntım var.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Ertuğrul
Allah başka dert vermesin 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,433
Üyeler
165,184
Son üye
Narkoz45
Top Bottom