Valorant aim geliştiremiyorum!

Egec3535

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
117
Merhaba, bu konuya mesaj atanlar lütfen yüksek ranklı arkadaşlar olsun. Yaklaşık 2 haftadır 3 4 saat valorant oynuyorum bunun yarım saati poligon oluyor ve 2 3 derecesiz girip full ranked oynuyorum. Maximum gold 1 oldum sonra silver 3 düştüm. 2 hafta önce aim geliştirmeye karar vermeden önce poligonda 74 saniyede 50 bot öldürebiliyordum fakat şimdi 67 saniyede hepsini öldürebiliyorum. Çok az gelişme var bunu gördüğümde çok üzüldüm. Sizce ne yapmam lazm? Fps tarzı oyunlar bana göre değilmi?

Kardeşim kasma bu kadar eğlenmene bak :)

Merhaba, bu konuya mesaj atanlar lütfen yüksek ranklı arkadaşlar olsun. Yaklaşık 2 haftadır 3 4 saat valorant oynuyorum bunun yarım saati poligon oluyor ve 2 3 derecesiz girip full ranked oynuyorum. Maximum gold 1 oldum sonra silver 3 düştüm. 2 hafta önce aim geliştirmeye karar vermeden önce poligonda 74 saniyede 50 bot öldürebiliyordum fakat şimdi 67 saniyede hepsini öldürebiliyorum. Çok az gelişme var bunu gördüğümde çok üzüldüm. Sizce ne yapmam lazm? Fps tarzı oyunlar bana göre değilmi?
Çözünürlük değiştirerek grafik arttırarak bile çok etkiliyor. Ben birden +20 almaya başladım

ben her gün hassasiyet değiştiriyorum. 15 tane cross var sürekli değiştiriyorum. böylece aim sabit kalmıyor sürekli değişiyor.
sevdiğin tarzda crossları kaydet ve kullan. zamanla gelişir ztn. tek tek ateş etmen senin için daha yararlı lur. (kafaya)

Çözünürlük değiştirerek grafik arttırarak bile çok etkiliyor. Ben birden +20 almaya başladım
Ne faydası olacak anlamadım. Fakat 60 sabit alıyorum çünkü 60HZ tayfadanım yakında 165 e geçeceğim vatan bilgisayar dolandırdı benide konularıma bakabilirsiniz.

Ne faydası olacak anlamadım. Fakat 60 sabit alıyorum çünkü 60HZ tayfadanım yakında 165 e geçeceğim vatan bilgisayar dolandırdı benide konularıma bakabilirsiniz.
sabitleme fpsini.

FPS'ini gidip de 60'a sabitleme input lagı arttırır. Monitörün 60 hz ise bile minimum aldığın fps'in altına düşmeyecek bir değere sabitle 144 üzeri fps alıyorsan ve bu değerin altına düşmüyorsan 144'e sabitleyeiblirsin. Ya da PC'in güçlüyse daha yükseğe. Gelişmeden önce düşüş de yaşanır önemli olan sürekli devam etmek.

FPS ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. Monitörün 60 Hz bile olsa yüksek FPS almaya bak. @Amanita nın dediği gibi input lagı düşürür ve daha akıcı bir oyun sağlar.

Hellian aim geliştirme videosundaki kafayı takip etme ve 2li 3lü vurma antrenmanları vardı onları mutlaka yap. Bunları yaptıktan sonra Zor modda botları vurmaya çalış poligon kısmında. En son spike kurma ve çözmeyi de yap zor modda bir kaç kere. Ben böyle yaparak sıfırdan hiçbir oyun geçmişim olmadan geliştim. Rankım normalde elması gördüm geçen haftalarda şuan daha düşük bir ranktayım ama bunları yaparsan gelişirsin.

immortal 2yim aktif olarak yarı prof ve prof bi kaç takımdada oynadım istersen s3na#6054 yardımcı olabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hellian aim geliştirme videosundaki kafayı takip etme ve 2li 3lü vurma antrenmanları vardı onları mutlaka yap. Bunları yaptıktan sonra Zor modda botları vurmaya çalış poligon kısmında. En son spike kurma ve çözmeyi de yap zor modda bir kaç kere. Ben böyle yaparak sıfırdan hiçbir oyun geçmişim olmadan geliştim. Rankım normalde elması gördüm geçen haftalarda şuan daha düşük bir ranktayım ama bunları yaparsan gelişirsin.
pek işe yaramıyor öyle aim programları çünkü herkese farklı etkiler gösteriyor ki hellianın aim geliştirmesi max plat seviyesine çıkarıcak bir program

Fps 200 altı olmuyor sadece hz sıkıntım var.

Allah başka dert vermesin 😂

Geri