hellianın rehberi yaptığı zaman aimlab bile yoktu canlı yayınlarda eskiden imoRR woxic gibi oyunculara donate atarak aldığım ve kendiminde kullandığı taktikler bunlar.güzel rehber hellian'dan alıntı var mı?
Evet haklısın bir kez aimini toplayınca oyuna belli bir süre sonra başladında kötü olarak başlamıyorsun biraz çalışma ile geri geliyor.zamanında biraz kasmıştım. Birkaç gün aim kasıp Nova 4 çıkmıştım CS: GO'da. Şimdi elo hesaplamaları falan değişti tabii ama bu aim işini bi geliştirdiğin zaman tamamen kaybetmiyosun. Bisiklet sürmek gibi.
surf mapı ip atarmısın beğendiğin birEvet haklısın bir kez aimini toplayınca oyuna belli bir süre sonra başladında kötü olarak başlamıyorsun biraz çalışma ile geri geliyor.
Biraz hak veriyorum oyunun metası bozuk oluğundan adam koşarak vurabiliyor ve ultiler vb nedenlerden teşekkürler rehberi beğendiğin içinde.valorantta aim kasmak pek işe yaramıyor bence ama güzel rehber eline sağlık.
Teşekkür ederşm bir kaç kişiye bile yardımcı olabildiysem ne mutlu banaAslında bilindik şeyler ama illa ki bilmeyenler vardır. Sende zahmet edip hazırlamışsın eline sağlık güzel de olmuş.
bir de valorant daha çok bir takım oyunu ama CS daha bireysel performansa bakan bir oyun diyebilirim. Nova 2 arkadaşım Dia zorluyor valorantta meselaBiraz hak veriyorum oyunun metası bozuk oluğundan adam koşarak vurabiliyor ve ultiler vb nedenlerden teşekkürler rehberi beğendiğin içinde.
Vay beeO uyumuyor ki.
Evet csgo da üst ranklar takım oyunu oluyor valoranta ise takımsız girince veya solo olarak takımdan ayrı oynayınca büyük ihtimalle lose alıp çıkıyorsun.bir de valorant daha çok bir takım oyunu ama CS daha bireysel performansa bakan bir oyun diyebilirim. Nova 2 arkadaşım Dia zorluyor valorantta mesela
connect 139.99.144.31:27026surf mapı ip atarmısın beğendiğin bir