Neler Yeni

Valorant aim geliştiremiyorum!

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
immortal 2yim aktif olarak yarı prof ve prof bi kaç takımdada oynadım istersen s3na#6054 yardımcı olabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

pek işe yaramıyor öyle aim programları çünkü herkese farklı etkiler gösteriyor ki hellianın aim geliştirmesi max plat seviyesine çıkarıcak bir program
Ayrıca csgoda arkadaşımla rekabetçi şekilde vs atmıştım o da crosshair placementı flicklerimi bayağı geliştirdi

• Beğen
Reaksiyonlar: S3na

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Hocam tecrübe edindikçe aiminiz gelişir gamesensiniz artar, oyunu okumaya başlarsınız. Crossu koyduğumuz yerler genelde kafa hizasında olmalı ki bu crosshair placement çalışarak olabilir. Kolay gelsin

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
immortal 2yim aktif olarak yarı prof ve prof bi kaç takımdada oynadım istersen s3na#6054 yardımcı olabilirim

pek işe yaramıyor öyle aim programları çünkü herkese farklı etkiler gösteriyor ki hellianın aim geliştirmesi max plat seviyesine çıkarıcak bir program
Sizce aim geliştirmek için ekstra ne yapmak lazım. Aimimi daha da geliştirmek istiyorum.

S3na

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
sena
İlgilendiği Kategoriler
valorant
Sizce aim geliştirmek için ekstra ne yapmak lazım. Aimimi daha da geliştirmek istiyorum.
discordumu atmıştım ordan yardımcı olabilirim burdan pek takip edemiyorum

ama aimlab+dm atmanın çok faydası var benim günlük 15 16 dm girdiğim bile oluyordu

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Ne faydası olacak anlamadım. Fakat 60 sabit alıyorum çünkü 60HZ tayfadanım yakında 165 e geçeceğim vatan bilgisayar dolandırdı benide konularıma bakabilirsiniz.
Demek istediğim ben önceden 1024x768 oynuyordum 1152x864'tü sanırım öyle bir çözünürlük var ona geçtim vurmaya başladım. Ben de 60hz bozuk laptop oynuyorum 50fps.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
discordumu atmıştım ordan yardımcı olabilirim burdan pek takip edemiyorum

ama aimlab+dm atmanın çok faydası var benim günlük 15 16 dm girdiğim bile oluyordu
Evet dmnin de çok etkisi var her rankeddan önce mutlaka atıyorum en az bir el. Bu sene fen lisesine geçtiğim için çok vakit bulamadım oynamaya ama yine de kendimi bayağı geliştirdim. Aimlabi pek sevmiyorum şu hedef takip falan yapınca çok sinir bozuyor.

• Beğen

S3na

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
sena
İlgilendiği Kategoriler
valorant
Evet dmnin de çok etkisi var her rankeddan önce mutlaka atıyorum en az bir el. Bu sene fen lisesine geçtiğim için çok vakit bulamadım oynamaya ama yine de kendimi bayağı geliştirdim. Aimlabi pek sevmiyorum şu hedef takip falan yapınca çok sinir bozuyor.
takip fln yapmanı önermem her sabah kalktığında 10gridshot yapsan kolunu ısıtmak için yeter

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ege
ben kendi programımı yaparak immortala çıkabildim azıcık psikolojik etkide var
Discordunuza arkadaşlık talebi yolladım müsait olduğunuzda konuşmak isterim. Bu arada nasıl bir program yaptınız? hangi dil ile?

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,149
Üyeler
165,129
Son üye
SakipT
Top Bottom