smithblacksmith
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,092
- İsim
- Samet Demirci
Arkadaşlar merhaba,
Valorantta ortalama bir oyuncuyum, size sormak istediğim bir soru var.
AFK kalan adamın kafasına Ghost ile atış yaptım ve mesafe uzak değildi 4 tane mermiyle öldü fakat bu 4 merminin sadece 2 tanesi isabet etti.
Demem o ki nasıl oluyor da aimim kafasındayken bu mermiler adamı vuramıyor?
Sheriffle rakibe 3 tane HS vurdum, eminim ama 1 tane gövde 50 saydı ve öldüm.
Bunun haricinde Vandalla uzaktan sıktığımda aim kafada ama yine mermiler sağa sola gidiyor.
Ayrıca düşmanlara ses vermememe rağmen nerede olduğumu bilip çıktığım anda HS yiyorum.
Bu hareketleri yaparken yani atış sırasında duruyorum ve durduğum yerden sıkmama rağmen mermiler saçma yerlere gidiyor.
Ping 11 ms gösteriyor ama bazen sağ üst köşede "Ağ hatası" yazıyor.
Bu oyunu oynamayı seviyorum ama aşırı saçma olaylar oluyor.
Ben çıktığım anda beni direkt HS ile vuran rakip diğer takım üyelerine mermi isabet ettiremiyor.
Haliyle çıldırıyorum.
Ne yapmalıyım?
Valorantta ortalama bir oyuncuyum, size sormak istediğim bir soru var.
AFK kalan adamın kafasına Ghost ile atış yaptım ve mesafe uzak değildi 4 tane mermiyle öldü fakat bu 4 merminin sadece 2 tanesi isabet etti.
Demem o ki nasıl oluyor da aimim kafasındayken bu mermiler adamı vuramıyor?
Sheriffle rakibe 3 tane HS vurdum, eminim ama 1 tane gövde 50 saydı ve öldüm.
Bunun haricinde Vandalla uzaktan sıktığımda aim kafada ama yine mermiler sağa sola gidiyor.
Ayrıca düşmanlara ses vermememe rağmen nerede olduğumu bilip çıktığım anda HS yiyorum.
Bu hareketleri yaparken yani atış sırasında duruyorum ve durduğum yerden sıkmama rağmen mermiler saçma yerlere gidiyor.
Ping 11 ms gösteriyor ama bazen sağ üst köşede "Ağ hatası" yazıyor.
Bu oyunu oynamayı seviyorum ama aşırı saçma olaylar oluyor.
Ben çıktığım anda beni direkt HS ile vuran rakip diğer takım üyelerine mermi isabet ettiremiyor.
Haliyle çıldırıyorum.
Ne yapmalıyım?