Neler Yeni

Yardım Valorant alt tab atınca 2 saniyelik siyah ekran

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali KAderli
Valorantta windows 11 e geçtiğimde bu sorunu yaşamıyordum ama geçen gün tekrardan başladı alt tab atınca 1 2 saniyelik siyah ekran olup çözünürlük değişiyor ve bu sadece 1920 altı çözünürlüklerde oluyor tam ekranda olmuyor daha düşük bi çözünürlük oynamak istediğim alt tab yapınca siyah ekran yiyorum ve geri döndüğümde çözünürlük değiştiği için 2 3 saniyelik bi drop yiyorum daha önceden olmayıp şimdi olduğu için bunun bi çözümü olmalı

Siaus

80+
Valorantta windows 11 e geçtiğimde bu sorunu yaşamıyordum ama geçen gün tekrardan başladı alt tab atınca 1 2 saniyelik siyah ekran olup çözünürlük değişiyor ve bu sadece 1920 altı çözünürlüklerde oluyor tam ekranda olmuyor daha düşük bi çözünürlük oynamak istediğim alt tab yapınca siyah ekran yiyorum ve geri döndüğümde çözünürlük değiştiği için 2 3 saniyelik bi drop yiyorum daha önceden olmayıp şimdi olduğu için bunun bi çözümü olmalı
bu bir sorun değil hocam masaüstü çözünürlüğünüz 1920x1080 ise oyun da aynı çözünürlükte olmalı. Altında bir çözünürlük kullandığınızda 1-2 saniye gecikmeli alt+tab olabilir normaldir.

Armi3067

80+ Bronze
disable fullscreen optimization ayarını açtıysanız yapar ben onu açtığım andan beri aynı sorunu yaşıyorum aslında tam olarak sorunda denemez ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

C:\Riot Games\VALORANT\live\ShooterGame\Binaries\Win64

Right-click on the VALORANT-Win64-Shipping.exe and press Compatibility, press “Disable fullscreen optimizations” and "Run this program as an administrator".

Nötr0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Salih GÜNEŞ
disable fullscreen optimization ayarını açtıysanız yapar ben onu açtığım andan beri aynı sorunu yaşıyorum aslında tam olarak sorunda denemez ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

C:\Riot Games\VALORANT\live\ShooterGame\Binaries\Win64

Right-click on the VALORANT-Win64-Shipping.exe and press Compatibility, press “Disable fullscreen optimizations” and "Run this program as an administrator".
hocam niye bi anda ingilizce konusmaya basladın **

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom