valorant alt tab atma sorunu

Nötr0n

80+
Reaksiyon skoru
100
valorant 1920x1080 oynuyorum, diğer çözünürlüklere geçtiğim zaman alt-tab atınca 3 saniye siyah ekran olup öyle açılıyor masaüstü, bir çözümü var mıdır, sizde de böyle mi?

valorant 1920x1080 oynuyorum, diğer çözünürlüklere geçtiğim zaman alt-tab atınca 3 saniye siyah ekran olup öyle açılıyor masaüstü, bir çözümü var mıdır, sizde de böyle mi?
bende de öyle arada öyle oluyor ben alt tap atmak yerine windows tap yapıorum öyle sorun olmuyor

Özel çözünürlükte mi kullanıyorsunuz hocam ? Özel çözünürlük olarak 1440x1080 yapmıştım ve onda siyah ekranda kalıyordu. Fakat 1920x1080 de bir sorun yaşamıyorum.

Tam ekran yerine çerçevesiz pencere modunda oynarsan sorun çözülür.

Özel çözünürlükte mi kullanıyorsunuz hocam ? Özel çözünürlük olarak 1440x1080 yapmıştım ve onda siyah ekranda kalıyordu. Fakat 1920x1080 de bir sorun yaşamıyorum.
evet aga dedim ya diğer çözünürlüklerde oluyor sadece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tam ekran yerine çerçevesiz pencere modunda oynarsan sorun çözülür.
öyle bi mod göremedim

evet aga dedim ya diğer çözünürlüklerde oluyor sadece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

öyle bi mod göremedim
1676603114541.png

Burası hocam.

Geri