Valorant ani drop sorunu ve akıcılık

DeeperWeys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,539
bilgisayarım şu ryzen 5 5600
msi coreliquid 240m
rtx 2060 palit
2x16 gb 3600mhz
m2ssd 1tb
işlemcim ısınmıyor diğer herşeyimede teker teker baktım tüm her şey normal gibi gözüküyor ama drop sorunu yaşıyorum ani fps düşme vb nasıl çözebilirim ekran kartı soğutma ve ram yükseltmiştim 280hz de rahat oynamak için 5600yeterli değilmi artık anlamadımki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+format attım en son çare tweak yaptırmayı ve işlemci değiştirmeyi deniyeceğim cidden kafayı yedirtti valorant

bende 11400f ve 6700xt var şu oyunu hala akıcı oynayamadım. 6600 varken iyiydi drop yemiyordum ama hala çözemedim. ben de oynamıyorum artık.

bende 11400f ve 6700xt var şu oyunu hala akıcı oynayamadım. 6600 varken iyiydi drop yemiyordum ama hala çözemedim. ben de oynamıyorum artık.
kanka oyundan sıkıntımı var anlamadımki pubg oynuyorum cs oynuyorum sıkıntı yok ama mecbur çözmem gerek turnuvalara fln giriyorum en son esporu bıraktırcak şu oyun

kanka oyundan sıkıntımı var anlamadımki PUBG oynuyorum cs oynuyorum sıkıntı yok ama mecbur çözmem gerek turnuvalara fln giriyorum en son esporu bıraktırcak şu oyun
oyun sorunlu bence. fps de düşük değil saçma sapan drop yiyor. bir de kasıyormuş gibi hissediyorum. zaten bir sürü ajan falan çıktı artık uğraşamam. her yerden ışık fışkırıyor oyunda.

oyun sorunlu bence. fps de düşük değil saçma sapan drop yiyor. bir de kasıyormuş gibi hissediyorum. zaten bir sürü ajan falan çıktı artık uğraşamam. her yerden ışık fışkırıyor oyunda.
aynı sorun aynısı fps düşmüyor ama birden drop yiyiyor anlık oyun zevki akıcılığı komple gidiyor

oyun kaynaklı muhtemelen klasik riot oyunları loldede yıllardır böyleydi şimdi valodada aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,917
Üyeler
175,130
Son üye
eheydusa
Geri