Valorant ayar tavsiyesi

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
70
Valorantda bir türlü ayarlarımı sabit tutamıyorum. Şuanki sens 0.175 dpi 1600. 1920x1080 de oynuyorum. Sizce 4.3 yapmak mantıklımı şu monitörü devre dışı bırakıyoruz ya. Bilekten oynayan biri için tavsiye edeceğiniz sens nedir? Yüksek dpi mı yoksa düşük dpi mı daha iyi sizce?

Oynamayı saldım biraz daha oynamayı düşünmüyorum en fazla dia gördüm şuan aktif olarak çok nadiren giriyorum gold 1
ayarları sanırım değişmeyeceğim ya. bir tane maçımda inanılmaz iyi oynamıştım sabırlı olmak gerek böyle şeylerde. şimdi bi el gireyim bakalım oynayabilecekmiyim.

ayarları sanırım değişmeyeceğim ya. bir tane maçımda inanılmaz iyi oynamıştım sabırlı olmak gerek böyle şeylerde. şimdi bi el gireyim bakalım oynayabilecekmiyim.
Olmadı 800 dpi 0,45 gibi deneyin size kalmış ben hızlıda daha rahat ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bi kaç tane oynanış klip atarsanız movement analizi vs şeylerde yardım ederim aklımın yettiği kadar

Son düzenleme:
Dpi i düşük oyun içi sensi yuksek tut ben 400 dpi 2 sens oynuyodum glb immo dan sonra tekrar CS geçtim

Olmadı 800 dpi 0,45 gibi deneyin size kalmış ben hızlıda daha rahat ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bi kaç tane oynanış klip atarsanız movement analizi vs şeylerde yardım ederim aklımın yettiği kadar
Ya dayanamadım 0.1 çektim kafaya çok daha rahat vuruyorum. Biraz alışmayım klip atarım.
Dpi i düşük oyun içi sensi yuksek tut ben 400 dpi 2 sens oynuyodum glb immo dan sonra tekrar CS geçtim
Kimisi yüksek dpi daha iyi diyor. Hangisi daha istikrarlı sence?

Ya dayanamadım 0.1 çektim kafaya çok daha rahat vuruyorum. Biraz alışmayım klip atarım.

Kimisi yüksek dpi daha iyi diyor. Hangisi daha istikrarlı sence?
patron bu hassasiyet ayarlayarak falan olacak is degil günde 15 saat oynaamn lazim lig atmak istiosan

patron bu hassasiyet ayarlayarak falan olacak is degil günde 15 saat oynaamn lazim lig atmak istiosan
Hafta sonları baya oynuyorum. 400 dpi 0.4 çektim sence en sağlıklı dpi hangısı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,915
Üyeler
185,971
Son üye
eneskıran18
Geri