Yardım Valorant Ban Yedim Ama Oyuna Girebiliyorum

Reaksiyon skoru
3
Merhaba ben Sefa , bilgisayar programcılığı okuyorum haliyle visual studio ve adobe programlarını crackli kullanıyorum sebebin bu olduğunu düşünmüyorum neyse haksız bir ban yedim ticket falan attım klasik mesajlara geri döndüler bana cihaz banı yediğimi ve 3 ay süreceğini artı olarak da bu 3 ay içinde farklı hesaplardan oynarsam ban yiyeceğimi söylediler 2 gündür farklı hesaptan oynuyorum ban falan yemiyorum dediğim gibi hile de kullanmadım haksız bir ban ben şimdi cihaz banı yediysem 2 gündür nasıl maç girebiliyorum ve 6-7 maç oynadım hala sıkıntı yok var mı bir bilgisi olan arkadaş

sorgulamaya gerek yok oynamanıza bakın bence.
ayrıca bir çoğumuzun cihazında en az 1 tane crack uygulama var zaten bunlar ban sebebi olamaz.
oyunun değerlerine etki edebilecek 3. parti yazılım ve macrolar ban sebebidir crack uygulama değil yani.

1 hafta içinde ya da yeni bir güncelleme(yama) geldiğinde oyuna giriş yaptığınız tüm hesaplar ban yiyecektir, maalesef aynısı benim başıma da geldi eğer cidden ban söz konusuysa hardware olsun ya da olmasın

sorgulamaya gerek yok oynamanıza bakın bence.
ayrıca bir çoğumuzun cihazında en az 1 tane crack uygulama var zaten bunlar ban sebebi olamaz.
oyunun değerlerine etki edebilecek 3. parti yazılım ve macrolar ban sebebidir crack uygulama değil yani.
Hile kullanıp ban yesem derim ki hakettim yedim banı ama ortada herhangi bir şey yok be knka bilgisayar programcılığı okuyorum sırf valorantın bana yaptıklarından dolayı oyunun her yeni sürümüne uyumlu hile programı yazacam.

Hile kullanıp ban yesem derim ki hakettim yedim banı ama ortada herhangi bir şey yok be knka bilgisayar programcılığı okuyorum sırf valorantın bana yaptıklarından dolayı oyunun her yeni sürümüne uyumlu hile programı yazacam.
vanguardı geçmek kolay değil hwid değiştirebilmek kolay ama valorant için hile işi biraz zor yapanlar var evet nasıl yaptıklarını bilmiyorum ama kolay olmadığı kesin zaten en ucuz hilenin aylığı 150 dolar hiç gerek yok birde o kadar uğraşıp sadece kendin takılacaksın uğraşmaya bile değmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim hwid banım var bu ayın 25 inde açılıyor 4 gün önce hwid değiştirdim aralıksız oynuyorum hwid değiştirmekte battleye eac gibi sistemlere göre daha zor vanguard kernal olduğu için anlayabiliyor

yalnız hile olayları sandığınız kadar basit değil.
Güvenlik duvarları her saat güncelleniyor derin katman izne sahip.
Bu değişen güvenlik duvarı yaptığınız bir bypass'ın her değişiklikten sonra bozulacağı anlamına gelir.
yani ha bire yeni bypass kodlamanız lazım ki aimbot vs olaylara değinmiyorum bile.

Arkadaşlar yediğim banın sebebini buldum sanırım ama haklıyım tabi ki bu yeni hile çıktı ya intel gpa analiz programını kullanarak hile yapıyolar ya wall hack ben de bu program üniversiteye başladığım zamanlarda yüklüydü ders vardı oyun programlama ile alakalı ama hoca programı 3. Yarıyılda kullanacağız demişti yani 2. Sınıfta bize yüklettirmişti arka planda güncelleme yapmış en son program ve o güncelleme saatlerinde bende oyundaydım bunu riot gamese nasıl ulaştırcam bilet açmamı kapattılar. Bana acil yardım lazım

Geri