Valorant bedava skin

Sektor

80+
Reaksiyon skoru
77
Arkadaşımın dediğine göre riot games yardım paketi gibi bir şey düzenliyor paketin içinde 1 kaç adet skin verilecek ve bu skinler oylama ile yapılacak riot gamesin kendi sitesinde buyrun sitenin linki isterseniz kontrol edin bence gerçek deilse söyleyin şifremi fln değiştiriyim url yi kontrol ettim bişey bulamadım :/

Arkadaşımın dediğine göre riot games yardım paketi gibi bir şey düzenliyor paketin içinde 1 kaç adet skin verilecek ve bu skinler oylama ile yapılacak riot gamesin kendi sitesinde buyrun sitenin linki isterseniz kontrol edin bence gerçek deilse söyleyin şifremi fln değiştiriyim url yi kontrol ettim bişey bulamadım :/
Başlık 2018 Youtube TR Clickbait Video Adı gibi

bildiğim kadarıyla orda oylamaya sunulan skinleri vermiyecekler orda en çok oy alan skinler ile paket yapıcaklar diyebiliyorum yani bedavaya vermicekler

En çok oy alan skinler paket olarak satışa sunulacak diye biliyorum.

Kankacim skin bedava gelmicek ordan seccen gelecek battle pass e gelicek ugurlar yani silah eklentileri skinler markete gelicek parlai yani hersey ;)

Valorant’ın 1.yıldönümüne özel Riot Games oyunculara sürpriz hediyeler verecek. Bu hediyelerin henüz ne olduğunu bilmiyoruz. Skin olacağını da bilmiyoruz, o sadece birkaç yayıncının isteği/tahminiydi. Umarım güzel bir şeyler hediye edilir oyunculara.

geçen kısımda eskiye dönüş diye paket gelmişti oni phantom fatih ghost falan 4 silah o silahlar seçiliyor BEDAVA BİRŞEY YOK

geçen kısımda eskiye dönüş diye paket gelmişti oni phantom fatih ghost falan 4 silah o silahlar seçiliyor BEDAVA BİRŞEY YOK
Bu olay farklı bir şey, 1.yıldönümü özel.

Bu olay farklı bir şey, 1.yıldönümü özel.
makaleyi okudum seçtiğiniz skinler özel paket olarak gelecek parayla alınacak paranın yarısı yardım kuruluşlarına bağışlanacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,977
Üyeler
187,911
Son üye
aliicik
Geri