Valorant bedava vp nasıl alınır?

abuekrim

80+
Reaksiyon skoru
40
yağmacı vandal ile oynamak istiyorum fakat durumum iyi değil bedava vp kazanabileceğim biryer var mı

Hayır yok, bir challenge platformu vardı depozito yatırarak görev yapıp VP kasıyordunuz ama legal mi bilmiyorum.

Bazı yayıncılar sadakat puanı karşılığında vp veriyor onları izleyerek kazanabilirsin.

Bedavaya alabilirsin ama uğraştirici.

lütfen yanlış bilgi verme
bedava vp alırsın twitch yayıncıları var sadakat puanı kasarak alabiliyorsun çekilişler var onlara katıl ama tabi ki alman biraz uzun sürecek

bedava vp alırsın twitch yayıncıları var sadakat puanı kasarak alabiliyorsun çekilişler var onlara katıl ama tabi ki alman biraz uzun sürecek
Çekilişlerin çıkacağını zannetmiyorum :)
Sadakat puanı kasarak VP dağıtan Twitch yayıncısı görmedim daha.

çekilişlere katılıyorum hiç çıkmıyor
sp bir kanalda biriktirsem dolandırma olasılığından korkuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Özele gelebilirmisiniz?
özele nasıl geliyorum bilmiyorum

yağmacı vandal ile oynamak istiyorum fakat durumum iyi değil bedava vp kazanabileceğim biryer var mı
platenistakene abone ol her yayın sonu 5 tane 1250vp çekilişi yapıyor çıkma şansı yüksek

Dostum öyle bedava hiç bir şey yok.
Bazı yayıncılar var sp karşılığında veriyor 600 vp civarı 40k ya veren gördüm ama ismi yok aklımda.

Geri